Inlägg av Subutai

Inlägg som Subutai har skrivit i forumet

1
Skrivet av Dumlen:

Grejen är det att så som det är nu så kan inte sony fixa problemet utan att göra alla tidigare titlar till konsollen värdelösa.

Blir lätt så när folk får tag i nyckeln till kassaskåpet, till skillnad från 360/wii där de bara hittat något hål i väggen.

Asså vad är det du babblar om???

På Xbox 360 kan du spela pirat nedladdade spel på nätet men på PS3 går det inte spela på nätet.

Ta och titta på Marvel vs Capcom 3 på Xbox 360, fullt med folk som lirar på Xbox live fastän spelet har inte släppts ännu.

Så mycket skitsnack här inne av alla pirater som försöker försvara sig med att dem måste testa först innan dem köper spelet, fortsätter ni erat skitsnack drunknar jag snart.

Själv har jag över 25 års erfarenhet som gamer och jag behöver fan inte stjäla spel och testa för att förstå om ett spel är bra eller dåligt.

Skrivet av sebbe133:
Skrivet av Subutai:

Dessa pirater gör inget annat än att förstöra för oss gamers.

Crytek förtjänade inte det här, jävla pirater.

Yeah, so let's blame it on all the pirates!

Vem ska man annars klaga, ska man klaga på Crytek kanske, eller EA?

Det är PC gamers som kommer att förlora på det här i framtiden.

Dessa pirater gör inget annat än att förstöra för oss gamers.

Crytek förtjänade inte det här, jävla pirater.

Skrivet av Monster:

Var tvungen att regga mig bara för att kommentera denna usla recension, troligtsvis Sveriges genom tiderna sämsta recension, betyg må vara rättvist, svårt att säga då jag bara lirat betan och singleplayerdemot.

Man man bör ju kunna motivera till exempel vad som inte är bra med "inget nytt under solen"

Det är liksom Killzone 3 som recensenten fått i handen, vad förväntar han sig som "nytt" vore kul om det blev preciserat liksom, man kan ta spel som Halo 2, och 3..... och Reach som bra exempel, spel som egentligen inte tillför så extrem mycket nytt utan mest förfinar ett redan bra spel, spel som blir eeeeextremt hyllade, bra spel men lite väl hyllade enligt mig, spel som Uncharted 2, senaste 4 Call Of Dutyspelen och så vidare, spel som egenligen inte tillför så extremt mycket nytt, men återigen, grymma spel och hyllade spel, listan kan göras väldigt lång.

Om jag inte minns fel fick New Vegas full pott här på FZ, ärligt kom igen, hur mycket är egentligen nytt i spelet, det är forfarande en brun rysk soppa rent grafiskt, nästan fulare än sin föregångare, sjukt grymt är spelet, men med handen på hjärtat, känns inte New Vegas mer som en matig expansion?

Hela recensionen säger; lat och omotiverad recensent som inte tar sitt arbete på allvar, FZ:s trovärdighet sjunkar alltmer och jag hoppas folk inser det och söker sig till andra sidor där man faktiskt får läsa/titta på informativa recensioner, betyg är egenligen helt oviktigt fast egenligen det enda som folk verkar gå efter idag tyvärr.

Men med en bra, välskriven och informativ recension så behövs inte ett slutbetyg, utan man bör genom den texten få det som behövs för att bilda sig en korrekt uppfattning, visserligen är alla åsikter "personliga" men man bör iallfall kunna anstränga sig lite mer än såhär, katastofalt dåligt FZ.

+2

I flera år har Killzone fans väntat på Kz3 och jag tror inte att vi förväntade oss ett sådant dåligt och oengagerad recension som Mats Nylund skrev.

Verkar som att Mats Nylund hade så bråttom att gå nånstans att han skrev färdigt recensionen på 10 minuter.

Vi vill ha ny recension.

Skrivet av a10388:

Tyckte faktiskt att det var stor skillnad på Kz2 och Kz3... Tråkig recension måste jag säga , tror inte jag litar helt och hållet på ditt omdöme, så för mig blir det ett köp ändå : )

Håller med dig och jag kommer också köpa Kz3.

Sämsta recensionen genom tiderna.

Skitspel som HALO Reach och CoD får full pott betyg medans Killzone 3 får skit betyg, det är något som inte stämmer här.

Verkar som Mats Nylund får betalt från Microsoft för att dissa Killzone 3 eller så är han HALO fanboy.

Jag har Plus så jag blir glad.

1