Inlägg av anon82393

Inlägg som anon82393 har skrivit i forumet

MSN Messenger till MAC?

Varför finns det inget vettigt MSN messenger-program till Mac? Officiella MSN Messenger till Mac är ett skämt, och kopian aMSN funkar bra i början tills den helt ger upp hoppet och ingenting som man skriver når fram till den andra användaren.

Någon som kan rekommendera ett annat program där man kan, webbchatta enkelt och använda MSN Messenger som man ska.

Finns det inte på Tradera? Har själv aldrig kört Future Perfect, funkar det på 360?

Speldagen del 1

Innan ni läser detta inlägget ska det understrykas att det är andra gången jag skriver detta blogginlägget, därför blir det kanske inte en lika trevlig läsning än vad som är tänkt eftersom det jag tänkte skriva (det som försvann) var mycket bättre skrivet, nu orkar jag inte "leva mig in i det" lika mycket, aja.

Det är en lugn fin Spelsöndag som bara ska gå åt att spela lite sköna tv-spel, first off, New Super Mario Bros Wii.

I början så tog det ett tag för mig att komma igång, jag slarvade bort väldigt många liv p.g.a okoncentration, men efter ett tag kom jag in i det och det var inte längre några problem, fram tills spökbanan på värld 7.

Av någon anledning ger spökhusbanorna mig alltid kalla kårar, det är nog meningen. Men jag lyckas alltid slarvdö i slutet. Men efter ett tag så var det lugnt! Det blev sedan dags fr det första mötet med "bossen", som ni alla vet, en av Bowser's ungar. Faktiskt väldigt enkelt och ett förvånansvärt enkelt slott för att vara värld 7.

http://www.videogamesblogger.com/wp-content/uploads/2009/11/koopalings-koopa-kids-artwork-new-super-mario-bros-wii-big.jpg

Jag avslutar med att störa mig på ett moment två banor efter slottet på värld 7, och det bästa att göra egentligen är att sluta spela eftersom man bara stör sig på det och det blir inte alls lika trevligt att spela längre.

Det får duga såvlänge tills nästa blogginlägg som kanske kommer senare idag eller ikväll!

#blogg

men varför inte den vanliga img-taggen?

Skrivet av God Jul Hälsningar Aiek:

Ni kan gärna skriva i Senast köpta spel V2 istället :). Kommer ändra förstainlägget där imorgon så man kan lägga upp bilder.

Låter bra!!

Spelar Counter-Strike till Xbox! (LOL)

Ligger här och slöspelar counter-strike till Xbox, och det är just av den anledningen till att jag köpte det på Tradera för typ 30 spänn, för att bara ligga och slöspela när man inte har något annat att göra.

http://4.bp.blogspot.com/_t3X6NS5RxM4/SWKHZ2iwkNI/AAAAAAAAAlY/5R8N0PsLCEo/s400/db_wallpaper_counter-strike_01_preview3.jpg

Det är faktiskt kul förutom att det finns så få servrar och den enda mappen som folk tycks vilja spel är Miami. Jag är i terroristlaget och denna matchen har snart pågått i 100 rundor. Jag kom in när terroristerna ledde överlägset och det gör vi än. Jag rullar såklart med AK-7a:an men så fort jag får chansen knycker jag en Counter-Terrorists M4-A1.

http://people.freenet.de/l4zarus/screenshots/cz_lost_maps/cs_miami_cz02.jpg

15 kills 3 deaths, ah ah? Good stats ftw, vi är en samlad trupp i terroristlaget och springer sällan ifrån varandra förräns i slutet av rundan då det enda vi gör är att leta den sista stackars Counter-Terroristen som campar någonstans. Vi inleder varje runda med att kasta massor med granater för att psyka ut motståndarna, vilket verkar funka eftersom vi hela tiden vinner.

Slöspelande, slöskrivande och nu ska jag gå på ett annat spel tänkte jag, men vad? Blir det MW 2 kan jag ju inte räkna med att ligga ned och spela...

#blogg

Skrivet av Fargo:
Skrivet av The Moose:
Skrivet av Fargo:

Är man själv i rummet så brukar jag skrika om jag blir riktigt förbannad, av ren ilska. Annars funkar ett slag i bordet eller två :P. Brukar försöka att inte ta sönder saker när man är arg. Man ångrar sig bara efteråt

Samma här!

Skulle jag inte vara själv hemma tar jag en kudde för ansiktet och skriker i den. De dämpar, detta händer dock ytterst sällan.

Hahaha det har hänt när man suttit o lirat xbox i soffan. Och dött för 56789:e gången på exakt samma ställe. (Mirrors edge någon?)

EH JA! Mirror's Edge, dessa röda och gula ställningar som ibland var ett helsike att klättra och hoppa på!

RAGE!

Skrivet av el Tigre:

Hallå jag har precis införskaffat fifa10

2, Hur får jag bra betyg på mina spelare under en match? Får typ bara 6-7 på alla spelare och sen får typ en kanske en 9a..
Vad krävs`?

Tack på förhand

Oftast är det ju dom som gör ett eller spelar fram till ett mål som får dom högre betygen.

Nice, phantom hourglass är underbart. Har endast testat demot på Dante's Inferno.

Skrivet av mr.bear:

Varför inte slå ihop tråden med "Senast köpta spel? V2"? Känns mest som det blir kladdigt och jobbigt att hålla reda på alla "senaste spel"-trådar, även om vissa innehåller bilder och andra inte.

Jo jag tänkte på det, men det känns inte lika kul om bara vissa postar bilder på sina spel.

Ta kort på ditt senaste spelrelaterade köp!

Trådidén är knyckt från ett annat spelforum men förhoppningsvis blir den minst lika rolig här på FZ. Jag sökte och hittade ingen liknande tråd, finns det redan en så länka gärna till den och lås denna!

Trådens syfte är precis som titeln, ta kort på ditt senaste spelrelaterade köp, vare sig det är en ny handkontroll, spelsoundtrack eller ett nytt DS-spel så ska det fotograferas.

Kvalitén på bilden spelar absolut ingen roll, ta däremot EGNA bilder.

Här kommer mina senaste spelköp!

Skrivet av CastorFiber:

Det bästa med detta forum är dock att jag är här. Ibland. Som nu. Fast nu måste jag spela cod. Så just nu är stämmningen inte så bra. Om du inte läser detta lite senare förståss, ty då kanske jag har loggat in igen. Eller ut. Men du hajar säkert. Annars får du be mig om ett diagram så skall jag posta det. Om jag är här. När du ber mig. Annars postar jag det senare. Så får du läsa det då.

Någon som vill sälja en länk till aftonbladet förresten?

Ber om mitt diagram nu.

Skrivet av Fargo:

Är man själv i rummet så brukar jag skrika om jag blir riktigt förbannad, av ren ilska. Annars funkar ett slag i bordet eller två :P. Brukar försöka att inte ta sönder saker när man är arg. Man ångrar sig bara efteråt

Samma här!

Skulle jag inte vara själv hemma tar jag en kudde för ansiktet och skriker i den. De dämpar, detta händer dock ytterst sällan.

Skrivet av v1ctory:

Välkommen The Moose, hoppas att du ska trivas här!

PS. Gillar även din mycket exotiska profilbild, nästan lika fin som IceMans..

Tack för det! Skogen är mitt hem, dags att representera!

Trots att Wii är den av mina konsoler jag spelar minst så har jag faktiskt riktigt kul när jag väl gör det!

Och här har vi mitt också! :)'

Jag failar att posta bilder. :/

Hur har det gått nudå? Nöjd med din DS?

Jag ser att du gillar GTA IV, sjukt bra spel! För att förlänga det rekommenderar jag varmt GTA IV: Episodes from Liberty City, två helt underbara nya episoder till spelet.

Vill du skaka om hela sandlåde-genren tycker jag du ska köpa Saints Row 2 och Crackdown som är mina två favoritspel till Xbox 360. Dessa bjuder på skruvad action och timmar med spelglädje!

Härliga svar allihopa! Jag stormtrivs redan!

Ska kolla runt i lite trådar! Ser ut att vara rätt härlig stämning än så länge.

Må väl.