Inlägg av Draftnik

Inlägg som Draftnik har skrivit i forumet

1
Skrivet av johanp:

Wolfenstein alt. Doom1. Fast egentligen är det tveksamt om något innan Quake (ettan) skall räknas som fps, ev. bortsett från Duke Nukem 3D då.

Samma förutom att jag tyckte att Duke Nukem va ett riktigt skitspel.

Spelade BW på Norn (Softbuns) men jag tröttnade när jag dingat 80 på min main och började närma mig RR50 på 2 alts (Healer + Guardbot) Hade rank 40 WP/AM/Knight/BW och ett par tre alts på väg upp.

Det tar helt enkelt för mycket tid att spela MMO's när man har blivit lite äldre antar jag. Tacka vet jag Quake Live

Är det inte så att det alltid är en fördel att köra med in_mouse 2 ?
Eller finns det något fall där annan inställning kan vara relevant?

Fungerar 32bitars applikationer i 64bit miljö? Jag har inte orkat ta steget över än men funderar på att göra det snart så det vore trevligt att veta.

Jag har för mig att vissa hopp krävde antingen 75 maxfps eller 125 maxfps for att genomföra i Q3. Typ bridge to rail DM6 , MH DM13 osv. Jag läste att de hade sänkt höjden på DM13 hoppet i QL men jag vet inte säkert då jag själv spelar med 125 fps konstant.
Varför man skulle vilja spela med högre fps vet jag inte men det finns säkert någon liten fördel (svårt att se någon nackdel iaf)

Vad det gäller Sens så är det nog så att du får prova dig fram på egen hand då det varierar väldigt beroende på inställningar i windows och flera andra variabler. Det är inte troligt att två personer med 10 i sens ingame har exakt samma faktiksa sens i spelet.

Draftnik

Q2 SM var kul, min första riktiga tävling. Roligt att träffa så mycket folk man bara sett nick på innan.

Gillade när Hjalmarzka eller Boyscout (glömmer vem av dem det var) höll på att bli utslängd från NM i Q3 gött as full muckandes gräl med vakterna

1