Inlägg av Rambo XII

Inlägg som Rambo XII har skrivit i forumet

12

Du är alltid välkommen hos oss, Swedish Soldiers. Vi brukar lira kvällstid och snacka i Skype. Vi snackar både taktik och allmänt skitsnack.
Är du intresserad så bara hör av dig, vi e ungefär 4 medlemmar änsålänge men hoppas på att bli större.

Mitt Steam ID: Rambo_XII

Skrivet av Trikk:
Skrivet av ChosenByGod:

Se upp för folk med LMG och Kraftiga Sniperbössor.

M240:n äter igen Riot shield som om det vore gladpack.. särskilt om de har FMJ och Perken Stopping Power. Testade detta nyligen... Stackars Rioters....

M240 går inte igenom Riot Shield och FMJ gör inget förutom att öka penetrationskraften på vapnet man har det på (dvs gör att kulorna tappar mindre skada när dom går genom fasta material på banan). Det lustiga med att du rekommenderar FMJ till just M240 är att det inte fungerar över huvud taget med just det vapnet. Stopping Power ökar skadan per kula med ungefär 40% och har inte heller något att göra med Riot Shield.

Finns heller inget sniper som går igenom Riot Shield, men det är ju förstås rätt lätt att träffa dom i fötterna eller andra delar som inte täcks av skölden med sniper eftersom du kan sitta på en kulle 50 meter bort.

Det han menar är att M240 har högst Damage av alla LMG's och med Full Metal Jacket(FMJ) och stopping power ökar damagen ännu mer vilket resulterar i att skölden går sönder fortare.
Och angående sniper rifle vs. Riot shields så tror jag att 50cal. kan vara det bästa valet då dessa är väldans effektiva mot Juggernauts, gissar på att de är lika solida som en riot shield.
Och för att svara på trådskaparens fråga så: Det lättaste sättet är som tidigare nämnt: Hitta en sentry gun och ställ dig hukad framför den. Den blåser iväg ca 10 000 skott/min gissar jag på men den lär nog gå sönder innan du e klar med din challenge då kulorna kan studsa från din sköld och skada den.

Swedish Soldiers söker aktiva MW2 spelare [PC]

Hallå hallå!
Som titeln lyder så söker Swedish Soldiers svenska lagkompisar. Vi sätter taktik och samarbete i första hand och hoppas på att skrapa ihop ett häligt gäng spelare. Vi är just nu 3 aktiva spelande. Vi pratar över Skype, både socialt och speltaktik. De flesta är mellan 17 och 20 år men alla åldrar är välkomna.
Hör av dig om Du är intresserad.

Mitt Steam ID: Rambo_XII
Skype: Rambo-XII

Ha det gött!

Som ni säkert alla vet så har IW/Activision w/e lagt ner mest tid på Multiplayer i Modern Warfare 2 i jämförelse med singelplayer. Men vad jag har hört ska Black Ops bli tvärt om, de skall ha inriktat sig mest på Singelplayer och gjort det till själva höjdpunkten i spelet, medans Multiplayer bara 'är' liksom.

12