Inlägg av Rambo XII

Inlägg som Rambo XII har skrivit i forumet

Söker Co-op kompisar till Xbox One

Hejsan, letar efter folk att spela co-op med på Xbox one, spelar mest Saints Row nu men har även Diablo, Destiny, Dragon Age, GTA, Far Cry, med flera. Är i första hand ute efter att plocka co-op achievements i Saints Row. Svara här eller skicka pm om du vill lira lite någon dag. Min Gamer Tag är Timily1127

Skrivet av creepy:

jag vet inte men många av mina kompisar spelar på ragnaros och de verkar rätt nöjda och vad jag har förståt är det rätt jämnt i pvpn? idk....

Ja jag har faktist miggat dit men har inte hunnit testa pvp så mycket ännu, men hittills har det gått bra. Levlar en shaman förtillfället. Lite skillnad på ah priserna dock. Sha Crystal på alonsus sålde jag för 4.3k och då va det billigt. På ragnaros går de för max 350 g..

Warlock söker horde-server för PvP

Hej hej, spelar Horde på Alonsus och kan säga att den battlegroupen suger om man är horde. Utav 100 bg's vinner vi kanske 2 eller 3. Letar efter en server som inte är full/locked så fort det kommer ny patch. Det ska max 10min bg-kö.Någon som vet en bra server?

Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett guestpass så om det e någon som har ett extra så tar jag gärna emot ett. Ni kan skicka det som PM till mig

Saints Row: The Third (SR3)

Någon som har lust att spela saints row 3 co-op på xbox med mig?
Har tröttnat på att springa runt helt ensam, det kan bli ganska enformigt efter ett tag
Om du e sugen på lite co-op så adda mig, gamertag: Timily1127

Skrivet av d3thCoreIs4babies:

Fan det låter ju sköjj det där Saints Row. Är det delad skärm på co-op då?
Så jäkla svårt att förstå sig på omslaget i butik, har köpt flertal spel som säger att det är co-op men då gäller det inte hela kampanjen, bara vissa uppdrag.

Asså det går att spela över antingen live eller via system link, alternativt LAN, men det finns inte split-screen. Det är inte som du säger, bara endel uppdrag i kampanjen som går o köra 2 på utan det är HELA kampanjen. Det går bra att börja spela kampanjen själv, men känner man sen att ett uppdrag e lite för svårt för o köra ensam så kan du trycka på start-knappen>co-op>invite a friend så kan han joina o hjälpa dig. Alltså drop-in, drop-out co-op. Fett smidigt. Rekommenderas starkt! Om du skaffar det så får du gärna adda mig på xbox live så kan vi kanske lira lite co-op GamerTag. Timily1127

Kan starkt rekommendera Saints Row: The Third. Finns så otroligt mycket att göra. Stort plus att man kan köra hela kampanjen i co-op. Möjligheterna är enorma, och så gillar jag att man kan bli nästintill odödlig utan att behöva använda fusk. Max-leveln är 50, och efterhand som man levlar upp låser man upp nya upgrades i upgrade-shoppen man har i sin telefon. Där finns alltifrån att upgradera vapnena till sitt gäng till att du tar 5%, 10%, 20% respektive INGEN skada ifrån till exempel skott, explosioner, fall eller av att bli överkörd. Det finns alltså 4 nivåer inom området 'damage'. Man kan öven uppgradera så man får mer 5,10,20% och till sist oändligt med ammo. Och i de högre levlarna kan man dessutom låsa upp att man laddar om 'instantly'. Detta plus en annan massa skoj. När man sen köpt alla butiker och fastigheter, gjort alla uppdrag, alla activitys och tagit över staden så kan man antingen roa sig med att slakta zombies på en infekterad ö, eller som jag o min kompis - jaga varandra med predator-missiles och airstrikes

Tror jag har ca 790 GS (Precis köpt xbox) xD Ingenting i jämfört med min lärare som har 65 000+ tror han har runt 240 spel

Skrivet av r3lev4nt:

Och det där med att levla på skills och spelfärdighet var en epok för sig..

Jag gör inte detta för egen vinning. Har redan tagit mig till min önskade prestige nivå och låst upp grejorna på mitt favoritvapen. Gör detta enbart för dessa som vill levla upp snabbare och inte har något tålamod. Om ni inte är intresserade behöver ni ju inte ödsla dyrbar tid på att lägga massa nedvärderande kommentarer på för er ointressant tråd.

Skrivet av StrongBad:

Jävla boosters. Det blir report på det här.

kej gött. för det står ju att det är olagligt.

banna do som gör det utan fusk... men låt gärna dom som hostar sönderhackade lobbys med 3759392517486 miljoner gånger experience vara kvar..
tuff tuff tuff låter logiktåget

Power-Levling Modern Warfare 2 idag, 22/6-2011

Tja, som titeln lyder så hade jag tänkt hosta en lobby på Modern Warfare 2 i syfte att levla upp folk som vill levla upp lite fortare. Det kommer gå till såhär att om vi får ihop totalt 12 spelar så kommer jag göra ett party och invita alla som ska vara med. Sedan startar jag en Search & Destroy runda.
Såhär ska er class setup se ut för samtliga 2 custom classes:
Custom Class 1
Primary Weapon - Riot Shield
Perk 1 - One-man-Army
Resten är valfritt

Custom Class 2
Primary Weapon - L86
Perk 1 - One-man-Army
Resten är valfritt

Såhär går det till !
När vi är inne i matchen så väljer Lag 1 Custom Classen med riot shield och Lag 2 väljer Custom Classen med L86'an. Varje spelare parar ihop sig med en ifrån andra laget (vi snackar på skype vem som ska vara med vem, osv) sedan tar spelare 1 fram sin riot shield och spelare 2 tar fram sin L86. Spelaren med L86'an ska därefter skjuta på spelaren med riot shielden. Med jämna mellanruim kommer killen med riot shielden få +500 exp. (Dock bara till en viss gräns) När denna gränsen är någg och spelare med riot shielden inte får mer exp så byter spelarna custom class (med hjälp av one-man-army) de byter plats och gör om hela processen till den nya spelaren med riot shielden inte får med exp, då byter de igen. Detta kommer vi göra tills matchen är slut, då kommer vi köra en ny match. Enligt noga beräkningar ska man kunna uppnå max 50.000 exp per match om man är skicklig och utför hela processen snabbt och tar väl vara på tiden. Ganska lagom va?

Så alla som är intresserade kan adda mig på skype: rambo-xii
Mikrofon är ett krav.

ha det gött! / Rambo XII

Skrivet av Nigglest:

Jag och min polare är intresserade.

Ja ni e välkommna att höra av Er via steam och skype så skickar jag en gruppinbjudan
Ha det gött!

När jag skrev till Valve/Steam och frågade om problemet svarade dom att NAT står som 'Open' när du är inloggad på den IP'n som du spelar mest på/ ev. Installerat spelet på. medans om du loggar in på en kompis dator så står det NAT 'strict' eftersom det är en ny IP du spelar på, ytterligare en säkerhetsåtgärd kanske. Vet inte vad jag ska tro nu efter allt jag läst här...:\

Skrivet av cyberzaikoo:

jag kan tänka mig att vara sniper, då jag sitter och campar med min silencer och coldblood och ninja perk

jag må inte ta många kills men jag tar ''viktiga'' kills så att dem inte tex flankar mina teammates

Gött, det e sådana spelare vi letar efter, sådana som spelar taktiskt. Du är välkommern att joina oss i Swedish Soldiers Bara hör av Dig'
Steam ID: Rambo_XII
MSN Rambo_Hockey@hotmail.com

Skrivet av Maistro:
Skrivet av Rambo XII:
Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Rambo XII:

Som ni säkert alla vet så har IW/Activision w/e lagt ner mest tid på Multiplayer i Modern Warfare 2 i jämförelse med singelplayer. Men vad jag har hört ska Black Ops bli tvärt om, de skall ha inriktat sig mest på Singelplayer och gjort det till själva höjdpunkten i spelet, medans Multiplayer bara 'är' liksom.

Det är helt tvärtemot vad JD_2020 (community manager på Treyarch) har sagt flertalet gånger. Så jag tror väldigt lite på dina uppgifter tills du kan hänvisa källor.

Vänta och se då.
Det kommer bli en bättre version av CoD5 WaW, eftersom det är Treyarch som gör det, inte IW, så kommer det ligga i stil med WaW.

Konstigt att det sa på e3 att det skulle bygga storyn på MP maps...:up:

Dom sa inte dom kommer bygga hela storyn på MP maps, dom sa att många banor på Campaign har dom anpassat till MP mapsen, för att dom gjorde MP mapsen först..

Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Rambo XII:

Som ni säkert alla vet så har IW/Activision w/e lagt ner mest tid på Multiplayer i Modern Warfare 2 i jämförelse med singelplayer. Men vad jag har hört ska Black Ops bli tvärt om, de skall ha inriktat sig mest på Singelplayer och gjort det till själva höjdpunkten i spelet, medans Multiplayer bara 'är' liksom.

Det är helt tvärtemot vad JD_2020 (community manager på Treyarch) har sagt flertalet gånger. Så jag tror väldigt lite på dina uppgifter tills du kan hänvisa källor.

Vänta och se då.
Det kommer bli en bättre version av CoD5 WaW, eftersom det är Treyarch som gör det, inte IW, så kommer det ligga i stil med WaW.

Swedish Soldiers är en nystartad svensk 'klan' som söker efter svenska lagkompisar. Vi sätter taktik och samarbete i första hand och hoppas på att skrapa ihop ett häligt gäng spelare. Vi är just nu 4 aktiva spelande. Vi pratar över Skype, både socialt och speltaktik. De flesta är mellan 17 och 20 år men alla åldrar är välkomna.
Hör av dig om Du är intresserad.

Mitt Steam ID: Rambo_XII

Ha det gött!

Ibland kan det vara så att mappar och filer e typ gömda för vissa och då får man klicka på nån knapp upptill i fönstret där det står något i stil med kompatibilitetsfiler eller något, då brukar det dyka upp fler mappar. Ta gärna en printscreen över mappen den BORDE ligga i så kan jag förklara bit för bit hur du ska göra.

Du är alltid välkommen hos oss, Swedish Soldiers. Vi brukar lira kvällstid och snacka i Skype. Vi snackar både taktik och allmänt skitsnack.
Oftast lirar vi online men när vi blir uttråkade brukar vi spela lite spec-ops, men eftersom vi har alla 69 stjärnor där nu så blir det mest vanlig Multiplayer men vi spelar gärna spec-ops med dej om så skulle önskas. Är du intresserad så bara hör av dig, vi e ungefär 4 medlemmar änsålänge men hoppas på att bli fler.

Mitt Steam ID: Rambo_XII

Ha det gött!

Swedish Soldiers rekryterar trevliga spelare. Vi brukar oftast lira kvällstid och snacka i Skype. Vi snackar både taktik och allmänt skitsnack.
Är du intresserad så bara hör av dig, vi e ungefär 4 medlemmar änsålänge men hoppas på att bli större.

Mitt Steam ID: Rambo_XII