Inlägg av S-FighterPilot

Inlägg som S-FighterPilot har skrivit i forumet

1

Garrus Vakarian, my man XD

Hade faktiskt inget emot hissarna i ettan. Gjorde att Citadel kändes stort Men visst, lite drygt i längden kanske det var, haha.

Vet inte om du har preferenser över hur gamla spelen får vara, för annars har du ju Hidden and Dangerous-serien. Tänk SOCOM fast WW2. Väldigt lugnt, taktiskt och man behöver inte skita regnbågar, snarare sitta med en varm kopp kaffe och mysa Allt handlar om stealth.

Skrivet av Rurounin:

Fanns det kvinnliga generaler? Kan tänka mig purister som vill leva sig in i det kan bli upprörda, och det är helt okej så länge man är konstruktiv med kritiken, jag personligen är okej med det då jag inte bryr mig one way or the other, implementera ett alternativ att stänga av det så borde alla bli glada.

Första namnet som kommer upp i huvudet är helt klart Boudica.

Skrivet av Devan:

Kanske kan vara något?

Han har en poäng i att det finns människor som inte kan skilja på fiktion och verklighet men herregud. Ska vi dra upp det gamla exemplet med det farliga "videovåldet" också?

En till nation eller två vore inte fel, typ Kina, "EU". Börjar tröttna på att hela tiden köra T90 och Abram. Leoparden vore nice!

Anledningen till att jag blockerar reklamen är att ibland har jag avmarkerat internet-fönstret och när jag trycker upp det igen så har ni en reklam över hela bakgrunden, vilken jag ofta trycker på för att aktivera fönstret igen. Detta är hemskt irriterande. Att ta bort reklamen och endast ha bilden ni använder till reklamen vore bättre.

Snälla, låt oss se en uppföljare. Ettan var så jäkla bra!

Skrivet av Gortie:
Skrivet av StrongBad:
Skrivet av S-FighterPilot:

Göra så att man kan gifta om sig på XB360. Det hände en liten olycka. ;P

"Olycka"? Låt mig gissa, du är en pastor i Knutby?

=D

Tja, läste på nätet att det enda sättet man kunde skilja sig ifrån sin maka, var att slå ihjäl denna. Hade gärna löst det på ett annat sätt om det var möjligt. Problemet visade sig bara vara att denna lösningen inte heller fungerade.....

Göra så att man kan gifta om sig på XB360. Det hände en liten olycka. ;P

Riktigt skönt att man slipper ifrån svinen i Spectre. Nu är det gamla goda Alliance igen

1