Inlägg av cutlasskiwi

Inlägg som cutlasskiwi har skrivit i forumet

1

False. Hans tid i Austin var inte tänkt på heltid och hans familj stannade i Edmonton hela tiden han var där. Han har lämnat över Austin-tyglarna till Bromberg medan han själv flyttar tillbaka till Edmonton.

Skrivet av SID 6.7:

Multiplayer hör inte hemma i Mass Effect 3.
Bioware skulle ha lagt ned den tiden det tog att implementera multiplayerläget på att göra single player kampanjen längre... och kanske hunnit få till ett riktigt slut (nej jag kommer inte att sluta tjata om det.).

MP är gjord av ett team i Montreal och inte av "core-teamet" i Edmonton, som bara fokuserade på SP. Jag tvivlar på SP hade sett så mycket annorlunda ut utan MP.

Ska bli intressant att se vad Casey har att säga om slutet. Ska man tro på det man kunnat läsa på internet så var det precis det slutet han ville ha och lyssnade inte på kritik. April blir en intressant månad att följa BioWare.

Vill ha nu, till PC i alla fall. Baldur's Gate är ju mod heaven så jag är inte intresserad av det till iPad.

Skrivet av joary639:

Hoppas på full röstinspelning så man slipper läsa så jävla mycket. Men tvivlar på det. Kunde ha varit något

Från Trent Osters twitter: "We're going to stay with the BG model of only voicing some of the content. We feel it allows for more in-depth writing."

Skrivet av PcGamer:

Edit: Det verkar som de kommer fortsätta med att bara ha röst för vissa delar av spelet för att "We feel it allows for more in-depth writing." =).

Allt låter nästan för bra för att vara sant

Såg just på Trents twitter att de vill göra BG3 också. To much joy right now, best day ever.

Skrivet av PcGamer:
Skrivet av cutlasskiwi:

Woho! Jag var inställd på en app store port så jag är inte besviken. Speciellt med nytt material som kommer läggas till. Läste också på Trents twitter att Tales of the Sword Coast är inräknad, så om detta är populärt kanske vi får en Enhanced Edition för BGII också. Vilket vore awesome.

Enligt samma Twitter är detta något de redan kommer göra ;).

Dags att fira på riktigt. Bästa nyheten på länge.

Woho! Jag var inställd på en app store port så jag är inte besviken. Speciellt med nytt material som kommer läggas till. Läste också på Trents twitter att Tales of the Sword Coast är inräknad, så om detta är populärt kanske vi får en Enhanced Edition för BGII också. Vilket vore awesome.

Skrivet av donhenri:

Ah Irenicus, we meet again. Det är dags att spela igenom BG igen.

Tror fortfarande att det rör sig om de tidigare två spelen till mobiler, eftersom Trent twittrade om att de köpt en iMac till kontoret och sa att den kommer behövas. Men jag hoppas på att jag har fel och att det faktiskt är ett nytt spel.

Skrivet av donhenri:

Nu har jag lugnat ner mig lite.. genom deras facebook grupp gick jag in på sidan och fick gåshud av musiken!! Nu finns det alltså en chans för ett nytt baldur's gate?? mina jävla böner har blivit hörda.. spelat spelet i flera år och spelar än idag för det är det bästa spelet genom tiderna!! adrenalinet är på topp måste lugna ner mig ytterligare

Håller med till fullo! Det enda spel som jag spelar om flera gånger varje år. Och med alla mods så är spelet odödligt och det finns alltid nya saker att upptäcka och utforska. Men jag försöker att dämpa mina förhoppningar ifall det inte är BGIII på väg.

Intressant. Det har viskats om BGIII sen förra spelet. Hade blivit väldigt lycklig om detta är sant.

Helt klart cola.

Skrivet av AHTF:
Skrivet av Pilsken:
Skrivet av AHTF:

Problemet med ditt citat är att mass effect 2 var otroligt hyllat bland fansen (troligen mer än da). Så går inte riktigt att säga att de sket i fansen bara för att de inte lyssnade på de fans som inte ville att da 2 som skulle bli som ma2. Många fans som jag ville och stödde nämligen detta. Nu blev dock inte DA2 som ma2, storyn är bra (enligt mig) och bra berättad. Dock finns det en massa problem emd gameplay som redan andra listat som gjorde att det inte nådde upp till ma2 standard.

Så du menar att utvecklar ska skita i vad communityn för spelet säger och istället lyssna på vad ett annat spels community vill ha?

Asså det som gjorde DAO bra var att det var ett RPG av den gamla skola á la Baldurs Gate.
Så det var ganska uppenbart att när det tar något så modernt som Mass Effect som mall för uppföljaren att något skulle gå fel(eller som i detta fall enormt mycket).

Jag har inget emot Mass Effect (snarare tvärtom älskar även dem) men att försöka mixa ihop det med en serie som DA, där RPG är grunden och inte bara ett påklistrat dragplåster, är nog tokigt svårt speciellt med en boss som EA.

En stor del av DAs fans var också MA fans (däribland jag återigen). Jag tycker de gett åt rätt håll med da2 för att göra det bättre. Tyvärr sabbade de det hela med vågorna av fiender och för mycket upprepade miljöer. Hela communityn var inte emot det, men biowares forum har alltid varit fyllda men en minoritet som vill klaga. Om man bara gick på biowares forum så sög mass effect och mass effect 2 totalt.

^^ Sant. Enligt BSN sög DAO när det släpptes men nu är det hyllat som en gyllene gral. ME2 fick ännu mer skit för att det var så annorlunda jämfört med ME1 och kungen på tronen är DA2. Det har ju lugnat ner sig lite nu i alla fall och folk verkar ha slutat kräva att Mike och David ska få sparken.

Visst led DA2 av för kort dev tid så vi fick ett spel med otroligt många saker som hade kunnat vara bättre.. Men, många av sakerna som finns med i DA2 var saker folk ville ha efter att DAO släpptes. Röst till karaktären, tydligare dialoger för att slippa ninja-romanser, snabbare strider utan den kända 'combat shuffle', mindre stillastående strider, nytt crafting system osv..

Visst är det många fel på DA2 men att säga att de inte lyssnade på fans är felaktigt.

Inte helt sant. Konton som de visste hackare hade kommit åt fick ett mail tidigare, innan de bestämde sig för att meddela alla användare via mail. MItt konto var ett av de berörda (som de visste hackare hade kommit åt) och jag fick ett mail redan 16 juni.

1