Inlägg av Twiggeh

Inlägg som Twiggeh har skrivit i forumet

Skrivet av anon_178365:

Beräkningskraften måste ju ändå finnas nånstans, jag har den hellre hemma hos mig där jag har någon form av kontroll av den istället för på någon server som ej är tillgänglig hälften av tiden.

Lite roligt att detta uttalande dessutom kommer från EA som hade helt fruktansvärda loginservrar mot Sim City, hur hade dom då tänkt att lyckas ha bandbredden för detta med vettig uptime om dom inte klarar av det?

Ptja, det är ju dock ingenting konkret som säger att det ska streamas från deras servrar. I framtiden kanske det räcker med beräkningskraften i telefonen för att spela sina spel, då streamar man ju bara till ens lokala skärm i samma stuk som Chromecast.

Skrivet av Hunkala:

Signade upp första dagen, men börjar fan tröttna på att man inte fått någon invite än, så då får man ligga i med anmälningarna istället ( :

(Gå till forumvy och titta bilden)

Eller hur, känns som att hela EU-delen är helt bortglömd av ZoE. Jag reggade mig inom timmar från att betasidan kom upp, men fortfarande ingen invite.. Börjar bli less på att theorycrafta massa skumma builds, jag vill ju testa om dom funkar också

...Då kan väl Dice se till att skapa det spelet då, tycker man. *vissel vissel*

Ja jävlar vilket säljarsnack..
Är ju bara förolämpande att tro att man fortfarande sitter på ett 32bits-OS i denna dag, iallafall bland gamers.

Och att stoltsera över att man har 16x mer ram än föregångaren är ju bara ett töntigt sifferspel då föregångaren hade patetiska 512mb (varav 256mb var reserverat för OS'et om jag inte minns fel), så i slutändan så skryts det över en mängd RAM som jag haft i min gamingburk sen flera år tillbaka - grattis, ni är nästan ikapp!

Kul att han skryter över multitasking också, det är ju inte som att PC har haltat efter på den fronten precis..

Nej, det här är bara tom hype och jag tycker synd om de som går på såna här tafatta fintar.

Spelar man som Snake i femman då?
(Iof, Hayter gjorde väl rösten till Big Boss också? Eller är jag ute och cyklar nu?)

Skrivet av Cliffie:

Fast nu förstår jag inte riktigt? Man kan ju stänga av mus acceleration samt ändra FOVn per default i Infinite? Jag tror inte man kan dra upp FOVn sådär jätte högt (skulle gissa på att max är 75 typ) men jag har personligen inte haft något problem med varken den eller mus efter att jag teakade det första gången.

Grymt spel vilket som. Riktigt najs är det.

Problemet är ju att när du sitter såpass nära skärmen som man gör vid en pc "behövs" en FOV på ca 90 för att det ska kännas naturligt.

Skrivet av Neatherblade:

Deras community ser då väldigt dålig ut.

Va? NS-communityn är en av de mest trevliga, ärliga och sammarbetsvilliga som finns. Vi har tom använts som referens för hur bra communities hjälper spel.

Vad är det du tycker är dåligt?

Trevligt, men kan vi inte få lite fler vapen, eller iallafall lite mods?

Är han dum i huvudet? Skilnaden på textur-upplösningen kommer ju vara helt brutal.

Idag ser ju nästintill alla texturer ut att vara gjorda i MSPaint med lite blur ovanpå.. Är ju förfan nästan Minecraft-varning på spelen.

Skrivet av Mrbombastic:
Skrivet av genma:
Skrivet av meat4u:

Haha ett paragon system i HoN kommer sluta med att alla blir bannade.

Förmodligen det värsta community som existerar runt ett spel. Otrevligare och mer osympatiska människor tror jag inte ens man kan hitta i soffor framför ett Xbox-360 med en CoD disk snurrandes.

Alla dota spel har riktigt jävla taskiga community, antar att det blir på det sättet när folk är omogna och när en spelare kan dra ned hela laget.

Snälla lilla gubben, kan du snälla säga ett spel som har en "bra" community. 99% av alla som sitter och spelar blir arg/flammers pga dåliga medspelare etc. Kolla Sc2 ,Cod , Bf3 , dota 1 mm, vi är inget annat är människor lilla gumman, alla är arga på det mesta oberoende om det är bra eller dåligt så har det alltid varit och kommer så förbli. Förövrigt har det en viss charms till sig när alla är arg när något är fel(-) ryssar. Tjäna

Har du sett Natural Selection's community? Hur konstruktivt som helst, har tom använts som referenspunkt i föredrag om konstruktiva communities.

Och lägg ner attityden vafan, varför står du och försvarar pissigt beteende? Har du måhända svårt själv att hålla temperamentet i skick?

Skrivet av Faal-San:
Skrivet av Electrix:

Jag kommer rata DS3 nu enbart för detta. Deras tankesätt och attityd mot spelmarknaden är ju helt vriden. Förstår hur de tänker men det är inte hållbart..

"Jag har ett Xbox 360 för 999:- och det ser OK ut"
"Jag har en PC för 20K som jag köpt enbart för gaming och det ser lika OK ut"

Tycker visserligen inte att det är okej för de att göra såhär. Men att köra på din jämförelse funkar inte riktigt.
Dels för att hur ska utvecklaren kunna veta vad just du har för dator och maxa ut spelet just för dig, de måste sätta en gräns annars kommer aldrig spelet bli klart.

Samt dels för att pris på spel i överlag är billigare till pc än till konsol.

Sen så har jag aldrig riktigt heller förstått det här med att spelen jämnt måste vara så jäkla snygga. Ser hellre att utvecklarna lägger ner tid och pengar på att hitta på en gripande story och får till en bra spelkänsla.

Klart man vill ha en bra story, inlevelse och detalj vart man än letar.
Men nu snackar vi om en portning, då finns det inte så mycket att göra förutom att modifiera kontrollerna lite, optimera menyer för PCn och vrida upp de grafiska detaljerna.

Detta är bara lama ursäkter för att få krama ur lite pengar ur PC-marknaden utan att dra ur tummen ur arslet.

Skrivet av dotque:

Vilken skit, 10k för den här? Visserligen 1tb SSD men resten?
Bättre att köpa en speldator (om man inte har kompetensen att bygga en egen) av en duktig återförsäljare, typ Inet, komplett m.m, ingen compaq eller dell-skit!

Jag antar att den här ska vara direktkopplad till steam och sälja samtliga spel därifrån också, så optimering?
Njae skulle inte tro det!

I värsta fall slutar det med att den här blir populär och spelutvecklare börjar göra sina spel specifikt för den här likt andra konsoler!

Du, det var rätt bra längesen som 1USD = 10SEK
Med dagens valuta är den värd exakt 6 903,29SEK, vilket inte är så himla off för en gamingburk..
Visst, du får inte maximalt med prestanda, men det blir svårt att hitta mer kräm per kvadradcentimeter.

Utöver det så lär det inte vara alltför komplicerat att lägga in ett annat OS (tex win7) om man inte vill köra genom Steam.

Skrivet av Kimpur:

förstår inte det svåra med detta.. iofs är jag ännu bara på nivå 4 med kängu och ru.. spelat i 10 min.. lär bli en stund till för o klara det

Det är easymode fram till Ugglan, sen vänder det.

Varför skulle ni visa det här strax innan jag skulle hoppa isäng?
Sitter på Ugglan (Stage 6) och blir hur sne som helst..

Edit : kom till Tigger och nu lägger jag fan ner.

..Sen finns ju FF redan till Android också.
https://play.google.com/store/search?q=final+fantasy&c=apps

Så ett DLC ger dig ett hus, medans ett annat DLC ger dig en kontinent? Bethesda works in mysterious ways..

Äh, ett jävla gnäll.. All pr är bra pr, eller hur var det?

Skrivet av Quelor:

Open world kräver ofta något typ av fast travel system, det ser jag inte platsar i half life världen.
Sen känns det bara fel att gordon som karaktär ska virra runt och göra massa side quests och skit. Han har känts som en målmedveten man (pga de linjära banorna)

Inte platsar in? Teleportering har ju varit med sen HL1 så jag förstår inte varför det inte kan få finnas med nu.
Och även om det fimpas så har man ju fortfarande en massa fordon att tillgå, skulle gärna åka omkring på dunebuggys mellan uppdragen om det gick.

Och över ändringen så tror jag ändå att det kan fungera, visst är det läskigt och jag vill inte att dom fuckar för mycket med "min" älskade spelserie, men man måste våga för att lyckas och Valve är långt ifrån klåpare.. Vi får se hur det utvecklas men jag känner mig säker på att de inte kommer schabbla bort serien.

Fult att scanlines:en inte har samma vinkel som TVn...

..Jag vill se en video när Dopefish spelar den modden.