Kickstarter-insamlingen för #A Song for Viggo, indie-äventyret som byggs helt av papper av FZ-medlemmen @90315 Simon Karlsson, har nått drygt halvvägs, och upphovsmannen ger dig då chans att få bli en del av spelet.

Bilder från spelet har dykt upp på lappar på kända ställen i världen, närmare bestämt vid Eiffeltornet, E3-mässan, Hollywood-skylten och vid Tokyos Akihabara-distrikt. Det gav Simon idén att göra en tävling – den som tar det bästa fotot av en Viggo-inspirerad plansch blir med i spelets stad i form av en animerad, datorstyrd pappersfigur som har ditt namn.

Planschen i fråga hämtas härifrån (klicka länken "Click here to start download from sendspace"). Printa den och skicka Simon en länk till fotot senast den 19 juni. Hur du kontaktar honom läser du här, men ett PM via FZ går förmodlgen också bra.

A Song for Viggo är ett peka-klicka-äventyr byggt helt i papper, som handlar om att existera i vardagen samtidigt som du brottas med konsekvenserna av att ha råkat ha ihjäl ditt eget barn. Kickstarter-kampanjen pågår i 16 dagar till.