I Take-Twos senaste kvartalsrapport framgår att GTA V fortsätter sälja i smått obegriplig hastighet. Över 195 miljoner exemplar har nu handlats sedan urpremiären hösten 2013. Det innebär att ytterligare 5 miljoner exemplar gått åt sedan den förra rapporten, och om tempot håller i sig kan Rockstar korka upp champagnen och fira 200 miljoner framåt våren.

Även Red Dead Redemption 2 fortsätter sälja. 61 miljoner exemplar har skickats till återförsäljare, en ökning med 4 miljoner sedan november förra året. Också det mycket imponerande siffror för ett så pass gammalt spel (det släpptes 2018 till konsol och året därpå till pc).

Men omsättningen för Take-Two som helhet sjönk med 3 procent jämfört med samma period året före, den stannade på 1,37 miljarder dollar. Det beror till stor del på minskat intresse för mobilspel, dels på att basketliret NBA 2K24 sålt något långsammare än beräknat. En "softness in sales", som det heter på det allra vackraste företagsspråk. Allt enligt Games Industry som tagit del av rapporteringen.