Vi rapporterade innan E3 slagit upp portarna om att #Trine 2 från #Frozenbyte skulle tillkännages, och nu har stunden kommit. Det är läckrare grafik, mer fysikpussel och till synes lika härlig musik som i föregångaren. Du använder dig av den mäktige riddaren, den smidige tjuven och den uppfinningsrike trollkarlen som tillsammans ska ta er framåt i världen.

Trine 2 bjuder på kooperativa 3-spelarlekar såväl online som offline och Frozenbyte utlovar även att spelet har 500 procent mer regnbågar. Mer givande är väl att delge att de olika klasserna får fler förmågor och en tydligare röd tråd i hur spelet tar dig framåt i storyn. Vi har fått tag på den första teasern i samband med en bunt helsköna bilder. På tal om teasers - notera hur teasers från #Atlus är bra mycket mer matiga än vad ordet brukar betyda. Samma sak med tillkännagivandet av #Rock of Ages.

Format är i nuläget okända, men ett släpp via digital distribution är att vänta nästa vår.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.