Ett nytt spelläge är på väg till #Warhammer 40,000: Dawn of War II. Namnet på det kommande spelläget är The Last Stand och kommer då vara del i ett DLC med samma namn. The Last Stand går ut på att som en hjälte från en av tre raser (Orc, Eldar eller Marine) kämpa mot svårare och svårare vågor av fiender. Upp till tre spelare lirar kooperativt och målet är att få så hög poäng som möjligt. Efter varje fiendevåg får du ett nytt föremål och kommer under den korta tidsfristen utrusta om din hjälte utifrån vad du kommer att möta. Allting utspelar sig på en nivå.

Sammanfattningsvis handlar det om att döda allt som skickas mot dig, och du får högre multipel (mer erfarenhet) av att ej sänkas själv, ta kontrollpunkter, eller sänka fiendevågorna inom en viss tidsgräns. När du får möjlighet att ta del av oxfilén är oklart, men det är onekligen skönt att veta att DLC inte behöver betyda merkostnader - Relic tycker om dig, helt enkelt. Spana in trailern till undret nedan.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="435" height="354"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=55070"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=55070" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="435" height="354"></embed></object>