Inte bara Blipp-Blopp

Inaktiv
Inte bara Blipp-Blopp

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VDBpQVhCMb8&hl=sv&fs=1&color1=0xcc25..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VDBpQVhCMb8&hl=sv&fs=1&color1=0xcc25..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Jag tänkte starta en följetång. Det kan väl vara kul? "Inte bara Blipp-Blopp" kallar jag den tillsvidare. Spelmusik ska det handla om. Fast mest skapade jag den för att jag så gärna vill skriva om Mario Kart Love Song utan att bli "teh old"-stämplad. Låten firar faktiskt 1 år på Youtube imorgon. Så om inte annat så kan väl det vara värt att firas?

Låten spelar verkligen i en helt egen liga bland tributelåtar. Där de flesta truddelutter begränsar sig till enkla parodier eller humoranslag med tröttsamma referenser så använder istället Sam Hart's Mario Kart Love Song ikonografin från Mario Kart-spelen för att skildra känslor och det med ett fantastiskt resultat. Jag blir riktigt rörd och det känns inte obskyrt eller konstlat på något sätt. Låten hade ju lätt kunnat vara någon Joshua Radin B-sida och ankompanjerat valfri melodramatisk slutscen i någon av alla tear-jerker-tv-serier som går på TV. Vore det inte för den där tangorabatten av garn hade jag nog blivit lite kär.

Se nu till att lyssna på den. Visst är den fin? Är den inte fin? Säg att den är fin!

#blogg

Inaktiv
Inte bara Blipp-Blopp

Den är fin.

Fortsätt bloggserien!


signatur

Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte gillar dig, men det gör jag; tror jag

Medlem

De flesta av hans låtar är riktigt bra faktiskt.

1
Skriv svar