Grin, fräls mig

Skägg.
10 Chambers
Grin, fräls mig

Det första Terminator-spel jag lirade var på [[Commodore 64]] efter att ha lånat konsol med tillhörande bandstation av en kamrat. Jag kom aldrig förbi första banan där du skulle åka ifrån The Governator i långtraden. Ett par år senare drog jag och en vän #The Terminator: Future Shock och uppföljaren #Skynet med stora flin i ansiktet och sedan dess har de varit min mall för hur ett bra spel om mördarrobotarna ska vara.

<img src="http://www.mobygames.com/images/i/27/09/439459.png" width="450">
I'm back!

Jag hoppas #Terminator Salvation är lika mörkt, smutsigt och desperat som #Bethesdas var. #Grin, [n=32015 fräls] mig!

#blogg


signatur
Medlem
Grin, fräls mig

Enda Terminator-spelet jag spelat var på SEGAn, ngn sorts rälsskjutare, tyckte det var roligt då men jag hade nog inte så höga krav då heller. Visste inte att Bethesda hade gjort Terminator-spel, RESPEKT!

För övrigt tycker jag att de kunde slutat göra Terminator-filmer efter 2an, 3an var inte bra och 4an ser inte ut att ändra på det heller.

Medlem

Rälspangaren som finns/fanns i diverse arkardhallar va superskojsigt ju. Tyvärr hade det en tendens att käka väldigt många fem-kronor, då det var väldigt svårt.

Medlem

Måste ha varit det jag spelade konverterat till sega då. Kommer ihåg att man saknade en ljuspistol, då hade spelet blivit en tiopängare, siktade med styrkorset och det är inte så hett.

1
Skriv svar