Medlem
Skrivet av Annanaz:

Hmm dem tar sitt egna Frontlines: fuel of war, o så mixar man det med COD, då får man ett spel utan rekyl i vapnen, och killstreake, Fast med fordon Yeayy!.... Vrf i helvete har man kill streake, liksom OMG gj du dödade 2 personer utan att dö, du är så duktig på det här spelet, här får du en super helikopter som dödar minst 3 till åt dig, samtidigt som du kan tare lungt o titta på tv lr ngt, och sen näru kmr tbx, ja då fick du ett nytt killstreak, eftersom din helikopter var så snäll: ett livs ''levande'' flygplan med missiler som låser sig på människor, deta plan skytter 120 skott o alla är målsökande, så nu fick du en ny sak, en MOAB, som spränger halva bannan, men kom ihåg vänta med att använda den tills alla du dödade me dit plan har spawnat om, annars kmr du inte få 70kills killstreak:et, som ger dig en nukeclear, som spränger alla på bannan, och sedan lämnar efter sig radiaktivitet som dödar alla som spawnar dem närmaste 300timmarna. Med andra ord... no-skill spel, vrf tar folk efter deta?
Spelar MOH betat en ggn o fick ngn jävla super bomb som dödade allt o skit. det är så tråkigt. vrf tar spel utväklare efter detta?

Textstreak: Du har nu låst upp stavning och grammatik!


signatur

Welcome to the Manglerdome

Medlem

Jag är trött på denna glorifiering av USA. USA är tydligen världens största hjältar som räddar välrden från all ondska. Crysis, Call of Duty-spelen och alla Battlefield spel handlar om USA och deras hjälteinsatser. Det finns många andra länder som också gör bra saker, och USA är defentivt inte fläckfritt. Jag är trött på att alla krig återberättas som USA berättar den.

Medlem

Visst kan man lägga sig ner i Homefront?:D om man kan de så blir de kör (hatar BC2 när man int kan lägga sig ner)

Skrivet av Kackuri:

Visst kan man lägga sig ner i Homefront?:D om man kan de så blir de kör (hatar BC2 när man int kan lägga sig ner)

Nu är det ju inte realistiskt att kunna ligga ner. Soldater kan inte det i verkliga livet.


signatur
Medlem

Fan var ju sugen på det här spelet ser nästan identiskt ut med cod :(:(:( kan det komma nåt nytt snart eller ?

12
Skriv svar