Vart hittar man svenskar?

Medlem
Vart hittar man svenskar?

Jag fick första Conan Barbaren filmen som morgonpaket under granen och fick värsta Conan andan när jag kollade på den.

Så nu installerar jag Age of Conan som botemedel Så min fråga är, finns det någon General (PvE) server som har mycket svenskar fortfarande?

Och hur ofta updateras spelet med nytt material? Har det kommit mycket nytt sen release? Nya instancer, raids, battlegrounds m.m


signatur

Game long and prosper

Medlem

Angående content så har det kommit mycket nytt och mycket nytt är på väg.

Ärligt talat AoC måste spelas på en PVP server annars är det meningslöst hela meningen är ju att man ska ut och slakta spelare! Välj Aquilonia RP-PVP servern du behöver inte spela RP och fördelen är att det är mindre gankare på RP servrar.

Finns också en hel Svensk guild där också som är bland de största på servern Nova Krepusko.


signatur

I got a Goldenshower.

Medlem

Tja, Crom är största PvE servern och det finns garanterat en svensk guild på den (spelar själv på Fury (PvP) i svenska guilden vanity). Checka här om du orkar, listar alla guils på servern.

Kolla här "Vad har hänt med Age of Conan sedan release?" för att se allt som tillkommit i uppdateringar. Kan tilläga att inga battlegrounds kommit till pga att spelet fokuserar främst på world PvP. 4 stora uppdateringar kommer per år i princip (vilket innehåller allt från nya spelområden, till gruppinstancer, soloinstancer, raidinstancer, PvP content, nya spelmekaniker m.m.

Hoppas du får en trevlig tid i Hyboria!

Medlem

Här har du länken till Nova krepuskos forum

http://www.sainminuial.se/forum/index.php

Vi spelar på Aquolina RP-PVP.

Medlem

Tackar, många bra tips Jag funderar på att levla upp en gubbe på PvE server (står inte ut med ganking 24/7 när jag levlar) och sen migga över till en PvP server.

Förresten, jag märkte igår att jag får bluescreens som orsakas av nvidia rutinerna + lite lustiga texturer på trätoppar, slavhandlaren i introt och sånt.

Jag läste lite på AoC forumet att en hel del har det nvidia buggen, har ni något tips på hur man kan fixa det här?


signatur

Game long and prosper

Vym
Medlem

Trevligt med nytillskott i Conan världen! Är själv en ny spelare och jag valde RP-PvP servern Aquilonia, och kan säga dig att jag inte råkat ut för mycket ganking, höll mig borta från områden som White Sands, med XP Potions levlar man relativt fort och har möjlighet att välja och vraka mellan områdena.

Ska samtidigt passa på att rekommendera helsvenska gillet Nova Krepusko. Har endast varit med i ett par veckor, men har redan introducerats till ett toppengäng och fått otroligt mycket hjälp. Att jämföra med de hundratals gillen jag varit med i tidigare MMO:s så är Nova Krepusko defintivt bland toppen, och detta trots den lilla erfarenhet jag har i gillet!

Jag sitter på ett nvidia kort jag med, och har senaste drivrutinerna och har inte märkt något problem. Har du testat äldre drivrutiner?

Spelar med nicket Mager och talas gärna vid in-game om du väljer Aquilonia.

Medlem

Äsch glöm bluescreens, jag kom på att det var mitt windowed mode som orsakade dom. Nu spelar jag med riktigt hög grafik, spelet flyter på och jag har inte fått en endaste bluescreen sen senast


signatur

Game long and prosper

Medlem

ska tanka hem.. öhh ja menar låna conan filmerna o kolla igenom dom!


signatur

Google is your friend!!!

Medlem

Precis börjat spela igen med brorsan på Aquolina. Får se om vi hittar oss till Nova krepusko senare kanske, Hannu87 jobbar bra med promotion iaf

Medlem

Crom (servern) överbefolkad? Stämmer detta? Hur yttrar det sig?

Medlem

Nytt forum för Nova Krepusko.

Forum: http://www.novakrepusko.se/forum/

Hemsida: http://www.novakrepusko.se

Hemsidan är lite ofärdig, dom jobbar på den atm.

Medlem

Klannamn: Nova Krepusko - Ny gryning på esperanto

Vi är ett casual guild med ett ända mål - att ha roligt tillsmammans. Oavsett spelstil så passar NK er. RP, PvP och PvE är alla viktiga element i vårt guild. Raidar och kör instancer varje vecka.
Våra lvl 80s hjälper gärna till med quest och dylikt.
Ansök på vårat forum.
http://www.novakrepusko.se/forum/

Server: Fury (PvP)
Hemsida: http://www.novakrepusko.se/
Forum: http://www.novakrepusko.se/forum/

Edit: vi har flyttat till fury.

1
Skriv svar