Medlemmar söker klan eller klan söker medlemmar - Destiny 2 PC

Medlem
Medlemmar söker klan eller klan söker medlemmar - Destiny 2 PC

Hej på er!

Jag är en gammal FZ:are som gick vilse för ungefär 6-7 år sedan (kommer inte ens ihåg vilken mail jag reggade gamla kontot på) ungefär samtidigt som jag slutade hänga på forum i allmänhet, men som nu kommer tillbaka på jakt efter folk att panga med.

Vi är en handfull - runt 5-6 personer - löst sammankopplade vänner som kämpar med att få ihop folk till raiden. Efter att ha tappat några medlemmar på vägen har vi gett upp hoppet om att lösa det utan nytt blod och söker nu i stället en ny klan att gå med i eller folk som kan tänka sig hoppa in med oss.

Vi har ett fåtal, och alla väldigt rimliga, krav om vi ska hoppa över till en ny klan. Den måste ha aktiva medlemmar som vill raida, det måste finnas en Discordserver och klanen får inte vara full av barnrumpor. Vår yngsta medlem är 27 och jag tror att jag själv är äldst på 31.

Vår klan, å andra sidan, hittar man här: https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupId=255804 och man är välkommen att hoppa in om man är 25 eller uppåt. Slask-Discord finns - och en ny dedikerad går att ordna om det visar sig att medlemsantalet kräver det.

Väl mött!

/Magnus

@pissekatt: Jag är med i en klan som heter "Lika för alla". https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2804032

Vet inte vad medelåldern är men det raidas varje vardag kl 19 eller nåt sånt. Jag har aldrig tid att spela så dags för jag har två småbarn. Finns discordserver.

1
Skriv svar