Age of Conan-Gille. Svenskt, PVP!

Medlem
Age of Conan-Gille. Svenskt, PVP!

Goderkväller!

Guild: League of Misfits
Forum: [http://conan.ligan.org]

Nu när det börjar dra ihop sig till release så har vi börjat samla kompisgänget för att kriga oss upp till 80 när AoC går live. Vi är väl inte direkt dom som raggar folk utan mer tar dom vi lär känna men det verkar som om det är bra att ha en stabil grund att stå på när det väl drar igång, för slagsmål kommer det nog att bli oavsett var man visar sig, förhoppningsvis - och då krävs det så pass mycket manpower att Poolia inte räcker till.

I alla fall så tänkte jag slänga ut en liten oskyldig post på diverse ställen för att med lite tur fiska upp nån stackars individ som inte hittat nåt gäng att lira med ännu eller kanske ett mindre kompisgäng som är sugna på att lira med ett gäng "gubbar".

Variation är väl Gillets ledord kan man väl påstå då åldrarna ligger från 25 vårar upp till 44 kalla vintrar. Fritidssysselsättningar och jobb varierar även det extremt, så även inställning till spel och hur många timmar man lägger ner per vecka. Det vi har gemensamt allihopa, oavsett vilken bakgrund vi har är väl ett gediget intresse för gaming, FPS & MMO-genren framför allt.

Nu har vi nyligen börjat bygga på projektet så skaran är begränsad men snögubben har satts i rullning i alla fall!

Vad ser vi då gärna hos våra slav... *host* medspelare?

Färdighet bör väl finnas, men det finns viktigare saker. Rätt sinnesstämning och att inställningen till livet är någolunda lik medlet i gruppen är väl en fördel för ett långt förhållande, kommunikation är allt påstår äktenskapsrådgivarna.

Timmar per vecka? Spela roll, ha kul när du väl spelar, det tänker vi.

PVE / PVP? Vi kommer självklart att spela på PVP-server då vårt främsta mål är att slakta av så många som möjligt på vår väg till 80. Vid 80 så finns det ju stora möjligheter till både PVP och PVE så då finns det något för alla smaker.

Sist men inte minst, det viktigaste. En skottkärra med humor, sarkasm, ironi och allt sånt som får tiden att springa fortare, är nog att föredra, annars överlever man inte längre. Finns det nåt roligare än att jävlas med en polare som man vet aldrig ger upp? PVP FFA mina vänner, det bästa som finns. Safelist? Det kan lösas.

Så, antingen kan man hoppa med i ett mass-invite gille med 400 medlemmar, eller så ser man till att hoppa med i ett semi-litet gäng med en stabil men intensiv kärna. Föredrar nån det senare så... besök oss.

Tack för mig, See you out there!


signatur

<LoM> söker fler roliga, galna, svenska WAR-lirare @ Karak-Hirn, Destruction.

1
Skriv svar