Notch slutar som lead designer för Minecraft

Inaktiv

början på slutet för minecraft

Medlem

Nu är jag inte insatt i Minecraft communityn eller spelet i övrigt men har mycket svårt att se hur hans kändisskap stigit honom upp över huvudet? Tycker snarare att det verkar vara precis tvärtom, han är lite som gemene man bara det att han han förmodligen har 234824 gånger fler "followers" och ett större "medieuppbåd" kring allt han tar sig för.

Som 99,99% av alla som är hobbyutvecklare (vare sig det är spel eller annat) i grunden verkar han tycka det är roligast att syssla med nya projekt och idéer kontra att sitta och traggla med det i särklass drygaste (läs: drygt som i ett jävla gissel) momentet som faktiskt är att avsluta och supporta dessa. Det är väl bara naturligt att vilja syssla med det man tycker är roligast och är man dessutom ekonomiskt oberoende och nu har en seriös spelstudio uppstyrd har han ju faktiskt ingen anledning till att syssla med något han inte tycker är 100% roligt.

Om han sedan har någon "plikt" gentemot communityn grundar sig väl nuförtiden mer på vad han har för anställningsavtal egentligen och inte så mycket på det faktum att han är spelets skapare. Förmodligen är det väl något med lite "come and go basis" vibbar snarare än ett slavkontrakt som binder honom till Minecraft på livstid och då får han väl göra vad fan han vill.

Medlem
Skrivet av Bronko den arga hästen:
Skrivet av jacke910:

Minecraft är inte fult, det har en egen stil.

Skit snack, minecraft är rätt och slätt, fult.

Det är inte alls fult, det är då fan "snyggare" än vad t.ex Modern Warfare 3 är.


ASUS Z87 Deluxe - 4770K 4,4GHz@1,25v - Noctua NH-D14 - GTX780 DCII@1241 - XMS3 8Gb 1600MHz - Asus Xonar Phoebus - OCZ Vertex Max IOPS 240Gb

Medlem
Skrivet av DonneR93:

Bara Jens klipper o rakar sig så gör han nog ett bra jobb!

kommer det ens att påverka minecraft ?

123
Skriv svar