Åsikter om vårat kära FZ

Medlem
Skrivet av Lusen:
Skrivet av Kamp:

Lusen: Brukar vara så när man vill ha diktatur. Då tål man inte andra åsikter. Demokrati verkar inte vara nånting som många här vill ha.

Ja, fast åandra sidan så måste du ju förstå att (om) du är nazist, så blir folk upprörda över vad som har hände i andra världskriget. Och av alla oika nazister som har varit i dom här forumen så verkar ingen ha visat någon slags ångest över det som har hänt.

Jag är inte "nazist", de är folks egna lilla påhitt att jag skulle vara det. Jag har tidigare klargjort att jag är folksocialist. Så nej, jag förstår inte varför folk blir upprörda över min politiska ståndpunkt.
Kan man inte acceptera att det finns folk som tycker anorlunda så bör man inte ge sig in i politik överhuvudtaget.

Vad spelar det för roll vad som hände under andra världskriget? Menar du att alla "nazister" idag vill "gasa" judar eller? Varför ska folk idag få ta smällen för nånting som händer över 60år sen?

Har det tidigare vart "nazister" här menar du som har sagt att de påstådda gasningarna skulle vart bra?

Medlem

Dock får man säga att det är aningen dumt om man skulle kalla sig nazist om man inte vill kopplas samman med det som hände under andra världskriget. Folk gör den associationen, även om man vill eller inte.

Medlem
Skrivet av Nestor:

Det finns utrymme för förbättringar. Helt klart.

Vi jobbar på det.

Skrivet av Kamp:

Tycker att FZ administrationen borde ta öppet kommunistiska åsikter på större allvar och bannlysa dessa för alla dess brott som de begått genom tiden.

oh you didnt!

Skrivet av båtsman:

Vem har sagt att det skulle råda demokrati och yttrandefrihet på ett forum så som FZ? Det är en privat sida vi diskuterar på och det är ägarnas regler som gäller.

We got a winner!

123
Skriv svar