Maxis försvarar online-kravet för Simcity

Medlem
Skrivet av Xepheros:
Skrivet av Nelfie:
Skrivet av Friberg:
Skrivet av znubbis:
Skrivet av Mjauv:
Skrivet av znubbis:

Vad gnälls de om, de lär väl ha internet de som gnäller som de flesta andra. köp spelet o sluta gnäll. Ingen som klagar på att MMO spelen kräver internet.

Ett MMO bygger fundamentalt på att interagera med andra. På samma sätt bygger dedikerade MP-spel som Counter-Strike på att du interagerar med andra. Sim City bygger inte på detta, om du läser hennes citat så skriver hon själv att den som vill kan få spela "privat". Men likt förbannat måste man vara uppkopplad.

"de lär väl ha internet" är för övrigt det dummaste argumentet jag hört på bra länge. Ja, jag har internet. Jag har även en telefon men jag skulle inte acceptera att behöva ringa min hyresvärd varje gång jag vill gå in i min lägenhet. Om du inte förstår själva konceptet "integritet" så är det ingen idé att du försöker delta i den här diskussionen.

MMO kanske var ett dåligt exempel, jag kan ta Diablo 3 om ni minns det istället, inget internet inget sologrindande.

Är man så otroligt rädda integriteten ska skadas av detta så ska man nog snabbt säga upp bekantskapen med internet. Jag kan ha viss förståelse för de som kanske reser och de få som inte har möjlighet till internet hemma. Men jag förstår inte hur de kan kränka nån att spelbolagen väver ihop molnet med spelen, är ni rädda att de ska veta vilka hus ni bygger?

Jag tycker ett socialt spel är betydligt roligare än att sitta och harva själv.

Vetifan om man ska klassa Simcity som ett socialt spel, det är väldigt skönt att bara sitta och bygga sin egen stad utan att behöva oroa sig ifall uppkopplingen kommer fungera.

Vilken tur att vi då har ett par City simulators som är pure Singleplayer i dagens läge vilket även ser bra ut och är roande i längden. Sätt dig och spela dem vettja.

Och som någon påstod tidigare i citeringarna att "SimCity" inte var byggt för att vara socialt, well. Detta är och det har de även förklarat många gånger. Du har MÖJLIGHETEN till att spela privat i en sluten region, men det är inte poängen med detta spelet.

Vill du sitta hemma i ditt gråa vardagsrum utan internet och spela en City simulator så släng in SimCity2004 eller CitiesXL. Fungerar perfa.

För oss som faktiskt är intresserade av en med realistisk stadsbyggar upplevelse så vill vi gärna ha levande städer omkring oss där allt inte bygger på hur awesome JAG är, utan att jag måste väva in för/nackdelar från mina grannar.

Fast det där är ett sjukt korkat sätt att se det på, då du i dina ord enbart säger att det är bra att multiplayer finns, samtidigt som du menar att det är bra att singleplayer INTE finns. Alla har olika preferenser, och ännu viktigare, olika omständigheter. Alla har inte tillgång till att vara online hela tiden för att spela, har inte vi en rätt att kunna spela spelet då, för att du tycker att det är bättre att spela multiplayer?

Omoget resonemang.

Du bör nog ta och läsa de där Terms of agreements som du så lätt kryssar i direkt och trycker på "nästa".

Den enda omogna här verkar vara du min vän.

123
Skriv svar