AoC Kapitel VI: Guildstäder

Medlem
AoC Kapitel VI: Guildstäder

Kapitel VI: Guildstäder

En stor del av sin speltid kommer knytas till sin guildstad. Detta är ditt hem men också dina kamraters. Det är här du kommer utstå många blodiga strider. Man kan säga att det finns 2 olika städer man kan bygga.
- PvE-städerna (Städer som byggs i en region utanför Border Kingdoms). Här kan man bygga upp sin stad och slippa bli anfallen av andra guilder. Men det är inte precis ett fredligt område, istället så härjar det AI-styrda stammar som ständigt håller på att bygga städer och som sedan kan gå ut i strid för att plundra din stad. Men du kan såklart anfalla deras städer och bränna ner dem till marken. Man kan inte ta över andras städer.
- PvP-städerna (Fästningar som byggs i Border Kingdoms). Här är alla fästningar uppbyggda av andra guilder. Även om de heter fästningar gäller samma regler och samma byggnad/underhållssystem som för städerna.

För att börja med en guildstad/fästning krävs en hel del pengar. När man samlat ihop de antal guldmynt som behövs köper man mark från området i Border Kingdoms för att börja på bygget. Runt om i Border Kingdoms kommer det också finnas fullt med Gruvor, Sågverk, Floder där man kan vaska guld osv. Allt för att öka guildens inkomst av resurser, alla dessa resursområden måste kontrolleras av guilder för att de ska fungera. En lukrativ plats i Border Kingdoms är just de platserna som har nära till floder och andra resursanläggningar. Men beredd er för tufft motstånd från andra guilder, dessa kommer inte vara obevakade. Men frukta inte, resursbyggnader kan också byggas av guilder så som farmar, gruvanläggningar mm. För att vara med i bygget av guildstaden måste man ha blivit level 40 och valt prestigeklass. Att bygga en stad innebär ett stort sammarbete eftersom igentligen alla kan bygga något men det är arkitekten som designar staden från grunden. Sedan kommer han få hjälp av de flesta som vill. En guildstad i början består av massa lediga slots. Där det finns plats för att placera ut byggnader och murar.

Lord - Kan sätta ut vakttorn. Han har också exklusiva byggnadsrättigheter angående slottet/fortet.
Commander - Kan bygga baracker, som innehåller npc soldater som hjälper till vid försvar av fästning.
Crafter - Bygger anläggningar som hjälper dem med deras hantverkeri. Så som smedja. Högsta kvaliten av hantverkade föremål kan bara komma från guildstädernas anläggningar.
Master - Bygger stall för att uppgradera guildernas mounts


signatur

Remember remember the fifth of November

1
Skriv svar