Rejäla snackisar

Skägg.
10 Chambers
Rejäla snackisar

De senaste dagarna har två nyheter satt igång rejäla diskussioner här på FZ, priset på [n=16151 Wii] respektive [n=16155 Vista]. Tillsammans har de snart genererat 300 inlägg.

<img align="right" padding="2" src="http://www.fz.se/_hhimage.php?id=120">Jag minns inte vad XP kostade färskt i handeln, men inte var det billigt i alla fall. Vista tar dock priset (i dubbel bemärkelse) och man undrar vad som är så fantastiskt med ett operativsystem som motiverar en prislapp på närmare fem tusen riksdaler. Jag hoppas för #Microsofts skull att det inte stannar vid snygga fönster och DirectX 10. Hursomhelst, jag lär behöva köpa en ny burk nästa år så förhoppningsvis är OEM-versionen mycket billigare.

Wii då, den blev ju också ett par kronor dyrare än väntat. <img align="right" padding="2" src="http://www.fz.se/_hhimage.php?id=118">Skrevs det inte om priser nedåt femtonhundra i somras, eller dagdrömde jag som vanligt?. Med #Zelda och en extra uppsättning nunchakus lär paketet hamna på en premiumbox Xbox 360. Det blir min julklapp.

#blogg


signatur
1
Skriv svar