Commandos: B.E.L

Medlem
Commandos: B.E.L

1998 kom Commandos: Behind Enemy Lines och var rätt nyskapande då man fick styra en grupp hårda soldater som har smygit sig in bakom fiendens gräns.

Man kunde spela upp till 6st personer där alla var britter förutom en som var tysk som var spion åt Britterna. Alla hade en specialare från att Placera bomber till att köra bil vilket man tyckte skumt då bil körandet inte är så svårt. Any who, Alla banor i det första Commandos spelet var väldigt välgjorde och gjorde så att man ville spela dom om och om igen. Ingenstans tidigare hade man fått lekt så mycket som man kunde göra i detta spel och hela conceptet var guld.

Spelet hade 20 banor vilket var lite drygt då en bana kunde ta över några timmar om man hade otur och som det spelet ska spelas så kan inget gå snabbt. Men man styrdes av att man ville se vad nästa bana hade att erbjuda samnt att det var riktigt roliga banor. Vem tycker inte det är kul att förstöra för Nazi-tyskland?

Om ni letar efter ett riktigt roligt RTS då är detta ett spel att rekomendera det kommer att ge er knepiga banor och roliga timmar.

[i]There's no booze, there's no broads, there's only action![/i]

#blogg

1
Skriv svar