Sagan om den taktiska shootern

Skägg.
10 Chambers
Sagan om den taktiska shootern

Det var en gång ett land som befolkades av shooters. De sprang omkring på ängarna och pepprade varandra fulla med bly till sina hjärtans behag, utan någon större eftertanke. De ville bara skjuta lite, och kanske trycka på en knapp eller två när andan föll på. Så hade de levt i många år och de var nöjda med tillvaron.

Men så hände det sig att några få av dessa shooters plötsligt insåg att de ville göra något mer intelligent med sina liv. De ville planera sitt skjutande. De ville smyga, gömma sig, flankera, koordinera! De ville skjuta lite mer taktiskt. De andra shooters:arna bara skrattade och fortsatte skjuta som de alltid gjort. Snart visade det sig dock att två av de nya taktiska shooters:arna blev mycket bättre och hade mycket roligare än sina mer enfaldiga bröder. #Den ena tyckte om att planera och koordinera, medan #den andra tyckte om att skjuta saker jättelångt bort.

När de andra såg detta, var det många fler som ville börja skjuta mer taktiskt och snart anslöt sig #fler och #fler till den nya skaran av shooters. De blev så många och unika att de bestämde sig för att grunda ett eget land. Så blev det och de levde väldigt lyckliga i sitt nya land.

Men snart började missnöjet gro hos de gamla shooters:arna. De såg med avund på sitt nya taktiska grannland. En del fortsatte leva som de alltid gjort, men många tänkte att de också skulle kunna börja bli lite mer taktiska. #En av dem kom på att man skulle kunna ha hälsa som laddar upp sig själv, istället för alla medkits som nu låg utspridda i landet. #En annan föreslog att allt blev mycket mer taktiskt om man hukade sig bakom föremål hela tiden när man skjöt. Fler följde deras exempel och snart tyckte alla vanliga shooters att de hade blivit väldigt taktiska. Många föreslog nu att de var så taktiska att det taktiska grannlandet inte borde få finnas längre.

Utan förvarning invaderade de således det taktiska shooter-landet. De taktiska shooters:arna var mycket bättre krigare, men de var hopplöst utnumrerade av de låtsas-taktiska shooters:arna. Snart var striden förlorad och symboliskt nog blev den #äldste och visaste av de taktiska shooters:arna dödad av sin #yngre ättling. En av de få som överlevde slakten var en #gammal ärrad krigare, som listigt nog klonade sig själv och lät sin kopia efterapa de låtsas-taktiska shooters:arna, medan han själv fortsatte leva som en riktig taktisk shooter. Han flydde landet, tillsammans med de få #barn som överlevt sina föräldrars död. Han tog hand om dem, i förhoppning om att de en dag skulle växa upp och återerövra sitt land. Och att världen ännu en dag skulle få uppleva taktiska shooters som frodas och lever i fred med andra shooters.

Och hur det gick... ja det får framtiden utvisa.

#blogg


signatur
1
Skriv svar