Screenshots: Fasaner

Medlem
Screenshots: Fasaner

Det nya djuret vi arbetar på för theHunter är fasaner, och nu har de äntligen tagit form och finns i spelet. Mycket arbete kvarstår med AI utveckling, tweakning och speltestning, men åtminstone kan man se dem.

Fasaner kommer erbjuda ett ganska annorlunda gameplay jämfört med de befintliga djuren. En hjort är typiskt rätt svår att hitta och kräver en del tracking och lite försiktighet för att närma sig. Men när man väl kommit tillräckligt nära och funnit sitt håll är skottet relativt lätt då man väntar in ett bra skottögonblick innan man faktiskt skjuter.

Fasanerna kommer erbjuda nästan det omvända. De kommer vara lättare att finna då det gärna håller till på vissa områden. De går också att lokalisera bättre då de kacklar en del. Man vet var de är, men då de gillar högt gräs och inte är så himla stora själva är det svårt att se dem på marken, trots att man faktiskt vet att de finns där. Så vad man gör är att skrämma dem så de flyger upp, och då skjuter med hagelgevär. Med andra ord lättare att hitta, svårare att skjuta.

Här är ett gäng helt nya screenshots (första publika ever )...

Fasantupp med hyfsat lång stjärtfjäder.
[ia=22025; large]

En liten fasanhöna.
[ia=22026; large]

Ett fasanpar(?) tittar på solnedgången.
[ia=22027; large]

Ganska många fasaner...
[ia=22024; large]

#blogg

1
Skriv svar