Det är en ding, ding värld för Snoop Lion

Skägg.
10 Chambers
Det är en ding, ding värld för Snoop Lion

Calvin Cordozar Broadus, Jr. heter den gänglige west coast-rappare som under 90-talet blev Snoop Dogg med hela världen.

Och samme Calvin Cordozar Broadus, Jr. är - sedan förra veckan eller så - Snoop Lion med en väldigt liten del av världen.

Just så.

Snoop Dogg har gjort en Charlie Sheen och försvunnit ner i kändisträskets allra mörkaste slukhål. Den gräsrökande b-kändisens vardagsstrapatser har till synes gjort honom spritt språngande galen och Dogg tror numera att han är Bob Marley reinkarnerad. Rastafarikulturens och, tja, hela världens räddning. Han har därför valt att sluta rappa och börja, eh, gunga eller vad man nu gör när man reggae:ar.

Dogg (Lion!) har stängt in sig i en studio på Jamaica för att i samråd med producenten Major Lazer försöka återuppfinna sig själv. Detta har bland annat resulterat i made for MTV-reggae-singeln "La La La" som ni hör här nedan (det kommer så småningom även resultera i en hel skiva, som EVENTUELLT innehåller spår som "Lo La Li", "Le Le Le" och "Lo Lo Lo". Men om detta vet jag egentligen INGET!).

Helvete vad dåligt det är. Men nu kommer vi till det göttiga. Skitlivets egna Hänt Extra! - den alternativa mediejätten Vice - har såklart fångat Snoops metamorfos på film. Reincarnated, som dokumentären om The Dogg Fathers återuppståndelse kommer att heta, släpps 7 september. Men REDAN NU kan vi ta del av denna potentiella pärla via den mycket upphetsande trailern.

Se trailern till Snoop Lions Reincarnated.

#blogg


signatur
1
Skriv svar