Full Kontroll – en podcast om spel, film, tv-serier och öl

Medlem

Streamar nya utmaningen nångång ikväll, gone home under en minut, håll koll på twitter och twitch för att veta när jag kör igång.

Avsnitt 94 är rykande färskt! Vi peppar lite inför E3, pratar om Deadpool 2, Hollow Knight och Minit. Vill man tjuvlyssna på våra inspelningar går det bra att ansluta till vår Discord (https://discord.gg/dbdspGU), där vi även kommer livechatta en del under E3. Labi klarade sin senaste utmaning så potten inför avsnitt 100 är nu uppe i 600 kr. En ny utmaning kommer i nästa avsnitt.

Tipsa en kompis, lämna en itunesrecension och ta hand om dig så hörs vi nästa vecka!

Avsnitt 95 är nu äntligen ute. Vi pratar om Raft, Thor: Ragnarok, Jumanji: Welcome To The Jungle, Bladerunner 2049.

Medlem

Får nog kolla upp detta några planer på att släppa era poddar på Spotify? Hittade er inte där men jag kan även vara lätt handikappad vid sökning ..


signatur

|Playstation 5|Metspö|

Medlem

@N_micke: finns inga såna planer i nuläget men kanske går att kolla upp om det är möjligt, tack för tipset och välkommen till oss! /Labi

Avsnitt 96 - Se Den Med En 13-åring, out now!! Vi snackar Owlboy, AC: Origins, Evil Genius, Cloak & Dagger, Champions, Downsizing och Ready Player One. Vi spelade in över Discord så viss lyssnarinteraktion förekommer. Gå gärna med i vår Discord du med, vi uppskattar formatet, ju fler desto roligare.

Ikväll kl 23 streamar även Labi nya utmaningen, missa inte det, Twitch är platsen så håll utkik där och på Twitter när det är dags.

Puss, hej, glöm inte att hålla käften!

Avsnitt 97 är ute, vi pratar lite om kickstarter, Astroneer (med tre spelare), Kerbal Space Program och Kampen för ett barn. Labi klarade sin senaste utmaning från Jetpack Joyride och därmed ligger hela 700 kr i prispotten!

Lyssna, njut, gå sedan in och ge oss en Itunesrecension så vi kan växa.

Hörs nästa vecka, puss!

Den här veckan släpptes avsnitt 98...efter total tystnad förra veckan. Mascoll och Joel pratar VR x3 och dricker en stark öl. Skål och håll käften!

Medlem

Snart 100!


signatur

"A lie is truth, until you recognize it as a lie. To see the truth behind those lies is probably the right thing to do. However, it may not necessarily bring happiness. Lies are Happiness."

PC-spelare
Dator: TUF Gaming B550 Pro, Ryzen 5600G, 16GB RAM, Sapphire Radeon RX 5600 XT

Medlem

@smuts: mycket nära! Är du ikapp?

I avsnitt 99 dricker Joel en öl, August och Labi dricker mängder av vatten och försöker överleva i sommarvärmen. Vi pratar om serierna GLOW s2, Luke Cage s2 och Sharp Objects. I spelväg blir det Jurassic World Evolution och Octopath Traveler Prologue. Vi avslutar avsnittet med domedagsfilmen How It Ends.

Nu är vi riktigt nära avsnitt 100 men vi vet fortfarande inte riktigt när det blir av. Vi återkommer här och på sociala medier när vi vet säkert. Så är det nåt speciellt du vill att vi ska göra eller prata om i avsnitt 100 så passa på att skriva det till oss nu.

Labi kommer streama sin sista utmaning nångång innan #100, efter det blir Lajv Med Labi lite annorlunda som han berättar mer om i veckans pod. Prispengarna från utmaningarna omvandlas till spel som ni lyssnare kan vinna i jubileumsavsnittet. Lämna gärna en Itunesrecension om du inte redan gjort det

Skål och ta hand om er så hörs vi i avsnitt 100!

Nu är vi tillbaka!

Avsnitt 100 spelas in på fredag kväll, det blir lite fest, tävlingar med fina priser och förhoppningsvis en hel del skratt. Kom gärna in och gör oss sällskap på discord, dels gör du oss sällskap i vårt jubileum och dels kan du då tjuvlyssna på avsnittet och få försprång till tävlingarna. Vi har även en återkommande gäst dagen till ära, ingen mindre än David Grundström!

Så knäck en öl, korka upp lite vin, logga in på discord och fira med oss! Skål!

Ett av priserna som går att vinna live på fredag är Red Dead Redemption 2, missa inte chansen att plocka hem det!

Medlem

Jag var på Nils Oscars bryggeri idag och hämtade ut två ölglas som också kommer kunna vinnas på fredag. Så det finns många fina anledningar att lyssna live på fredag!

Medlem

Intressant koncept, har missat denna podcasten helt, skall absolut ta och lyssna!

@SozapChris: kul att du hittade oss, du är så välkommen passa på att gå med i vår discord och spetsa öronen imorgon kväll, podinspelningen börjar runt 22. Innan dess får du gärna lyssna ikapp lite så du lär känna oss 👍

22.00 ikväll drar vi i gång, det blir lite interna tävlingar, ölprovning, nostalgi, fest och skratt. Hoppa in genast i vår discordkanal och fira avsnitt 100 tillsammans med oss. Utöver redan nämnda så utlovas:

- David Grundström som gäst

- Två ölglas från Nils Oscars bryggeri att vinna

- Far Cry 5 till PS4 eller Xbox One att vinna

- Red Dead Redemption 2 till PS4 eller Xbox One att vinna

Vi hörs ikväll, skål!

Den oklippta versionen av avsnitt 100 ligger nu äntligen ute (ursäkta kaoset). Tyvärr kommer vi ta en paus på obestämd tid pga barn, plugg och annat som hör livet till. Under tiden kommer Labi streama lite och försöka hålla liv i vår discord så häng gärna där, håll även utkik här eller vår twitter för att höra av oss i framtiden. Skål, puss och håll käften!

Skriv svar