Might and Magic-lika Songs of Conquest släpps snart i early access

Medlem
Bah!
Skrivet av Slimebeast:

Det som ubisoft aldrig fattade, det fattar de här grabbarna. Man ser hur deras mål är ett renodlat, tillputsat "perfekt" Heroes men med tillgång till moderna grafiska effekter (men nogsamt utvalda efter behov. Allt ska inte med bara för att det är det senaste).

Hur grymt som helst. Det är det här som är styrkan med små självständiga utvecklare. De förstår vad gamers vill ha. Till skillnad från cyniska giganter som Ubisoft som nu i årtionden gjort Heroesfans nästan tröstlöst besvikna av uppföljare som aldrig hållit måttet.

Kan nån annan än Ubisoft ge oss stelt berättande om drakar, drakar, änglar och ännu fler drakar, allt belagt i den lamaste av fantasy världar? Nej just det! De är obesegrade.

Jag menar, varför fortsätta på en fantasy setting som är älskad av gamla skäggiga fans och som pågott sen 80-talet?

Medlem
Skrivet av Izuel:

Likt och likt heroes, såg ut som de kopierat rakt av. Såg ut som de typ bytt lite modeller/utseende på gubbar bara. Känns som de verkligen dansar på gränsen till vad som är lagligt/anständigt.

Äähh då kan du säga samma på en hel drös shooters, grandstrategy spel etc....
Lite som att säga att Divinity Original Sin bara är en kopia av Baldurs Gate, för att dom båda har isometriska perspektiv och liknande upplägg.

Dessutom så har inte Ubisoft lyckats göra ett vettigt Heroes of might and magic på evigheter, så jag är glad att nån tar upp facklan!

Medlem
Skrivet av Gesturr:

Kings Bounty och HoMM är skapat av samma person (Jon Van Cagenheim) så det var ännu ett dåligt exempel.

Det där är ju helt orelevant när det kommer till strider kring IP o trademark, så förstår inte din poäng överhuvudaget i denna tråd om du nu försökte ha det.

12
Skriv svar