Beta för nytt 4X strategispel!

Medlem
Beta för nytt 4X strategispel!

Hej,

Vi är ett litet team av indieutvecklare som utvecklar ett 4X-strategispel.
Nu söker vi fler speltestare samt medarbetare till projektet!

Idag innehåller spelet simuleringar av bosättningar där man kan bygga förbättringar, justera matransonering och beskattning, rekrytering av både civila och militära enheter, diplomati och handel, samt prospektering och mineralprocessering. Spelet är realtidsbaserat men med justerbar spelhastighet för att få känslan både av ett turbaserat och ett realtidsbaserat strategispel. I framtiden planerar vi att inkludera ett flerspelarläge, forskning samt spioneri. I dagsläget har vi sju huvudscenarier med prestationer och vi vill utöka utbudet av scenarier fram till release. Det finns även en scenarieredigerare där man kan skapa helt nya scenarier.

Vi har idag en Beta och siktar på en Early Access på Steam. Spelet har en Discord-server där vi publicerar uppdateringar och bjuder in till diskussion.

Skriv gärna om ni har några frågor!

Tack på förhand,
Emil

Discord: https://discord.com/invite/RD3DCRgven

Medlem

Det där såg faktiskt rätt kul ut


signatur

<allt jag skriver är mina åsikter och ni behöver varken hålla med eller säga emot>

Medlem

Hela UIn såg lite retromysigt ut. Väldigt menytungt på gott och ont. Inte min typ av spel dock då jag kör max ett 4X spel vart femte år eller så, men hoppas det går bra för er.

Medlem

Hmm intressant. Ska se om jag har tid om nån dag så jag kan delta och hjälpa till med testandet

Medlem

Very interesting game, need to balance and think a lot to win the game 😆

Medlem

Tackar för svar hittils! Tänkte följa upp med en liten uppdatering
Vi fick lite feedback gällande just gränssnittet, så vi har gjort rätt stora uppdatering på det! Även AI:n har fått en hel del uppdateringar, och strax publicerar vi även en release med lite performance fixes.

Har även försökt uppdatera hemsidan våran lite: https://timeagain.se/
Och Steam sidan tog vi upp precis, en första version som vi kommer försöka iterera vidare nästkommande dagarna (gamla skärmdumpar o så, se senaste uppdateringarna på Discord): https://store.steampowered.com/app/2069820/Time_and_Time_agai...

Medlem
Grafisk uppdatering

Nu var det ett tag sedan sist! En stund sedan satt vi och såg över grafiken, bl.a. delat upp vyerna till en världs-vy och en bosättnings-vy, uppdaterat modellerna för palisad och murar, lagt in så man kan interagera med byggnaderna (tooltips, klicka för detaljer), och lagt in mera i världsvyn för att få känslan av att man spelar runt ett minitatyr-spelbräde.

Här syns även att vi sett över användargränssnittet och de texturer vi använder där (mot vad som visas i första videon).

Ursprungligt inlägg: https://timeagain.se/2023/01/graphical-updates/

1
Skriv svar