Inlägg av Alair

Inlägg som Alair har skrivit i forumet

Det finns ganska många nordiska spelare på stonespine också på horde sidan

Spelbart ja. Finns väl en del buggar men jag och min kompisar gillar det. Det va mycket server krashar i början pga att dom inte räknade med så mycket spelare som det blev. Men det e klart ett av dom stabilare early acces spelen jag spelat. Sen är det positivt att det är samma företag som gjort spelet Ark så det är ett seriöst företag som ligger bakom det!

Atlas spelare sökes!

Hej alla fz:are!

Det är så att jag och en vän sitter och spelar Atlas och vi letar nu efter flera att spela! Vi letar egentligen efter trevligt folk inga krav eller nåt sånt föruom att man ska ha kul! Vi spelar just nu på eu pvp official servern pch har ett litet område på en trevlig öken ö med fredliga grannar!

Om ni är intresserad av att spela med oss så adda antingen min vän Kronprinsen eller mig Pontus på steam. Jag kan va lite svår att hitta på steam tyvärr xD men hitta en profil med en lila boll/ansikte så brukar det va jag! Ha ett fortsatt gott nytt år nu alla gamers och öcrigt folk som läser det här!

Jag älskade det från första början! Är inte bra på sånt här om P2P osv. Men jag spelade iaf 50-60 matcher minst och hade bara dc 1 gång och då tror jag det var något större då hela min grupp fick dc.

Gillar att det var mer skill baserat än att allt hängde på gear, samt så tyckte jag dom fick en bra mix på banorna. Intensiva matcher. Och jag tycker inte det blev så mycket clusterfucks i 4v4. Men det handlar nog mer om övriga laget och hur bra man funkar som team Jag kommer lätt köpa det

Jag och min kompis söker HOTs spelare att lira med adda gärna Alair#2300 eller Kronprinsen#2285
Vi söker folk som föredrar teamplay och kommunikation, skills spelar ingen roll då det är relativt nytt och folk vill testa olika heroes osv men teamplayet och kommunikationen är viktigt!!

MVH Pontus

Om du vill ha någon/några att spela med sp kan du adda mig på steam "Pontus" har en snigel på ett löv som bild. jag och några brukar spela då och då, och vi har inget emot nya spelare.

Hellre en ny spelare som lyssnar och lär än en RYSS som inte kan kommunicera.

Det e kö för att dom har stora problem med battle.net nu har vart så sen ca 15 idag, och dom jobbar på att försöka fixa det. Och det är mig Veterligen första gången som det varit kö annars har battle.net funkat riktigt bra

En fråga bara.. hur fick ni full versionen? jag har early acces man har inte kunnat börja spela fulla versionen än... eller köpte ni den direkt frn Uplay?

Skrivet av Dumlen:
Skrivet av Alair:
Skrivet av Dumlen:

Enda tråkiga är att de jämfört med deras tidigare titlar denna gång valt att köra steamdrm vilket är rätt värdelöst.

det enda du egentligen behöver steam för är att installera EU4, sen kan du bara kopiera ut filerna ur steam och avinstallera steam för att spela det. Sen är det ju bara positivt att gå till steam IMO, för då blir deras multiplayer mer stabilt, och det e ju bra mycket roligare att kunn spela mot flera människor en AI.

Mja, de har lagt i steamworks nu och då måste man ha steam igång för att kunna köra det. Att kopiera filerna någon annanstans kommer inte hjälpa.

Allt gnäll på drm från andra håll, men när det kommer till steam så ser folk genom fingrarna bara för att de kan köpa billiga spel där då och då.

e ingen expert på hur steamworks å de funkar, men till och med Johan PDX ägare har gott ut och sagt att du kan installera spelet via steam dra ur spelfilerna och sen avinstallera steam å spela EU4.

åå angående gnäll om drm så är ju faktiskt steam den som är stabilast (origin braka ju 2 ggr i början av BF3 och simcity...) visst det kan gå ner nån gång men att ett spel har legat nere under en lång stund har jag aldrig märkt iof spelar jag mest Dota 2 online av steam spelen. å de med priserna... tycker själv steam är dyrt så köper oftast av andra sidor som har steam nycklar tex g2play

Skrivet av Dumlen:

Enda tråkiga är att de jämfört med deras tidigare titlar denna gång valt att köra steamdrm vilket är rätt värdelöst.

det enda du egentligen behöver steam för är att installera EU4, sen kan du bara kopiera ut filerna ur steam och avinstallera steam för att spela det. Sen är det ju bara positivt att gå till steam IMO, för då blir deras multiplayer mer stabilt, och det e ju bra mycket roligare att kunn spela mot flera människor en AI.

Jag brukar spela liknande länder som Manqs, favoriterna är ryssarna (muscowy) ottomanerna, och sverige, sen är det alltid roligt att prova nya länder. eller att fokusera på kolonisering. dck så har jag nog inte spelat EU3 på 1-2 år.

Det låter bra de Manqs!

Jag kommer definitivt skaffa EU4 , och är väldigt sugen på multiplayer. spelade bara EU3 själv, då mina kära vänner inte gillade spelet (förstod sig på det)

Jag tror man är en annan soldat bara med en super dräkt, men e inte säker.

Det man ska göra i MOBA-Genre, är att ta bort chat funktionen och lägga till en knapp för "miss mid,bot, top" en annan knapp för att säga vilket lane man går på. sen ska man inte kunna göra något mer, spelen skulle bli så mycket trevligare då.

jag lånar denna tråd, då jag har 3 st dota 2 invites själv också, skicka pm så får ni dota 2. Först till kvarn....

Skrivet av andreashal91:
Skrivet av Alair:

när detta hände mig gjorde jag bara ett nytt battle.net konto och kontakta dom via supporten som finns där och så kunde dom fixa det genom den tog kanske 2-3 dagar bara.

Gjorde så du sa nu. Får se vad dom skriver! Hade du blivit av med e-posten också?

Går inte detta så får jag försöka ringa dom!

ja jag blev av med mialen också, och då det va en gammal mail så kunde jag inte få tbx den, det saknades för mkt info. men jag fick typ skicka id på mig samt 2-3 koder på spel, har jag för mig också

när detta hände mig gjorde jag bara ett nytt battle.net konto och kontakta dom via supporten som finns där och så kunde dom fixa det genom den tog kanske 2-3 dagar bara.

jo det vet jag att Paradox skrota spelet och "Portugisen" har dragit in advokater och sånt mot Paradox, men nu har Portugisens forum gått ner också tänkte om det bara är något fel för mig, för när jag trycker på länken som jag skrev så kommer " Thanks for reaching us. Universo Virtual will return soon", och på Paradox sida blir det raderat om man börjar skriva för att "det är utagerat" lr nåt sånt enligt dom

Magna Mundi Universo Virtual

Hej jag undrar om det finns nån här som har lite information om spelet Magna Mundi jag vet vad osm har hänt genom att följa allt på Paradoxs hemsida samt UVs hemsida, men i mitten av augusti tror jag det va så slutade UVs sida att fungera http://forum.universo-virtual.com/. för mig så jag undrar om någon har lite information om vad som pågår mellan dessa parter.

jag hoppas jag inte brukar några regler nu med typ länkning, lr typ att man kanske inte får prata om sånna saker med tanke på att det varit en del pajkastning om detta...

MVH