Inlägg av kennethbot

Inlägg som kennethbot har skrivit i forumet

"The Division 1 Remastered"

Tack som fan! riktigt bra intervju mer sånt här

@Carl Johansson-Sundelius: De jag tänker på med obalanserat är att de känns som ljudet bara är i höger öra, eller i alla fall är bra mycket högre ljud där, hade vart sjukt kul om de gick att lösa för vill verkligen se intervjun

Bara jag som inte alls klarar å kolla på klippet pga ljudet? eller har jag fel på min hörsel?

Tycker de är sjukt obalanserat och det gör de extremt jobbigt kolla på.

Skrivet av Cowmine:

Det här är INTE 1.0 som testas. De har sagt att de skall ha 3 testtillfällen under 1 månad, detta är det första tillfället och det är väl test 3 som skall vara 1.0 som testas.

De har även bytt ut samtliga fordons ljud men det ör bara place holders, så nya ljud kommer. Men jag hoppas de behåller nya Buggy ljudet för det är störtskönt.
Buggyn är även förändrad så boost fungerar på samma sätt som de övriga fordonen.

Men Vaulting biten är klockren.

Enligt PUBG själva så är de 1.0 test #2 som är ute nu http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1...

Tror tyvärr att VP kommer torska här, tror Astralis hade haft de svårare mot SK, men hoppas självklart på att jag har fel å VP tar hem detta.

Trots att de finns en mängd med survival spel så ser de alltid lika roligt ut med nya. Även om de kanske inte alltid slutar med att dom är så bra så kan jag inte hålla mig från att tycka att de ser riktigt roligt ut.

Skrivet av conthox:
Skrivet av hestah:
Skrivet av conthox:

Antar att man får grundspelet och alla expansioner om man vinner då, eller saknas något?

Nu kan någon mer insatt säkert försäkra om detta men jag är ganska säker på att om du har ett konto och en gång har haft WoW så får du alla expansioner utom Legion gratis.

Skrivet av Viking22:

1:a pris – World of Warcraft: Legion (Collector's Edition)
2:a pris – World of Warcraft: Legion (standard + grundspelet)
3:e pris – World of Warcraft: Legion

Det är just tredjepriset som gör att man undrar. Där får man ju inte "grundspelet", som innebär "vanilla" dvs inte expansioner?

Frågan är för att jag inte har ett konto och funderar på om man skulle spela lite, men vill inte lägga ut för mycket pengar innan jag vet om det är kul. Så om jag nu vinner Legion så måste man alltså köpa grundspelet, behövs flera expansioner också, eller hur fungerar det?

Det finns ju gratis testversion, men innehåller den allt eller är det bara en liten bit? Nu vet jag att det är enormt mycket content, men eftersom att expansionerna inte bara lägger till mer content utan även ändrar klasser, skills, crafting och en massa annat så vorde det ju bäst att testa spelet med alla expansioner installerade.

När du köper World of warcraft så får du från vanilla till Warlords of Draenor, alltså level 1-100 och behöver bara köpa legion för att spela till 110.

Gratis testversion är att du kan spela till level 20 med några restriktioner, men du kan spela hur länge och på hur många olika gubbar du vill.

Skrivet av Nemo:
Skrivet av BadMrBox:

Mästarnas Mästare är väl en ett tv program där idrottare tävlar mot varandra.

Det var ett tv-program där idrottare tävlade mot varandra...

Fast handlingen i programmet har väl aldrig vart att det är "mästare" från idrotter som tävlar mot varandra? Utan att de är "mästare" från sporter som tävlar mot varandra, och de ser jag inget konstigt i att Heaton kan vara med?

Fasta dom är väl inte exklusiva till andra regioner? Du ska kunna få dom i ägg i alla fall.

Skrivet av gusgun577:

Åh ! länka sitt telefonnummer till kontot för att förhindra fusk!! Varför har inte alla spel det??

Är inte ett dugg intresserad av tf2 eller så men att behöva länka sitt nummer till kontot skulle nog förhindra mycket fusk i andra spel med!

Skrivet av Ztreek:

"Dessutom måste man länka ett telefonnummer till sitt konto, detta för att minska fusk."

Varför finns inte detta i DotA? :s
script techies osv

Dom har lagt till de i CS:GO sen ett par veckor tillbaka, riktigt trevligt och de lär komma till dota2 också, för de finns ingen anledning till att de inte skulle göra de.

vad jag inte förstår är varför inte hela deras battle.net konto blir bannat, menar de hade ju svidit ännu mer om man nu spelade hearthstone å HotS där man köpt massa grejer så blir de också låst.

Fast de är klart, dom vill ju ha sina pengar.

nog för att de är bra å värna om miljön, men man behöver inte vara idiot för det.

Skrivet av Hipshot:
Skrivet av kveldulver:

Hur länge kommer videon att få ligga uppe på Youtube?

Varför skulle Nintendo ta bort saker som är skapade i sin egen editor och sedan upplagda på en stor sidas YT-kanal?

För dom fattar inte att de är år 2015.

Nytt South Park-spel utannonserat!

Detta va fan de bästa än så länge från E3

Att det är snyggt å dom fått in känslan kan väl ingen säga något om, men har så jävla svårt för fps spel som battlefield när det är massa med fordon med.

Skrivet av Cpt_JackHammer:

Är detta spel kul? Stod i valet o kvalet förut gällande detta och WoWS o då blev det det senare men sitter o tänker på om man skall införskaffa detta för att slö gamez under helgen.

Står mellan detta och "The Arc" just nu men d är ju fortf så dåligt optimerat tyvärr.

Hur är folket i detta spel? Finns det mycket folk som dödar dig dir när du startar tex? Funkar d att spela utan att p2p elr är det ett måste för att ha kul i spelet?

KoS är vanligt och det är en utmaning att spela helt själv. Det går absolut att göra de men självklart roligare att vara ett par som kör!

Jag fick erbjudandet till mitt "köpta" windows 7, sen om de funkar när uppdateringen kommer får jag se!

Skrivet av Ender:

Är lite nyfiken på Steelseries H Wireless, men skulle vilja veta ungefär hur länge man kan ha dom på skallen innan man får märkbara men av dom Gillade batterilösningen också, förstår inte varför inte fler tillverkare tänker på samma sätt.

Jag sitter med mina på mig väldigt många timmar i sträck å dom har riktigt bra komfort, känner inte av något obehag alls trotts att dom sitter fast på skallen och inte åker av om du skulle luta fram huvudet.

Bytte från G930 till Steesleries H Wirless efter att 2 par spruckit under loppet av 8 månader, och nej jag tappade det aldrig eller någotsånt.

Jag älskade ljudet å micken på G930 så om man är ute efter ett billigare headset så rekommenderar jag det starkt, även om mina pajjade så vet jag flera som har haft sina i något år utan problem.

Men mina steelseries är helt klart de bästa jag haft, speciellt för batteritiden.