Inlägg av DeadHead

Inlägg som DeadHead har skrivit i forumet

1

Underbar nyhet!

DX12 i denna beta patch är helt värdelöst, framförallt på AMD, tvärtemot vad många tror. Det märks när man börjar spela, massor av microstuttering, och det i betydligt större utsträckning än vad som är fallet på nVidia!
Märk väl, jag kör själv med AMD, så anklagelser om nVidia fanboi undanbedes vänligen men bestämt.

Ta gärna en titt på vad Techreport skriver om det hela - http://techreport.com/review/30639/examining-early-directx-12...

Jag fick definitivt mina farhågor bekräftade vad gäller denna beta patch, så tills vidare så rullar mitt spel på i dx11 där prestandan är riktigt bra - ÄVEN på ett AMD kort!

Fråga: Nån som kan tipsa om det går att köpa spel + expansion(er) i ett paket för ett bra pris?

Ett givet köp, ettan var ett helt suveränt spel.

Skrivet av Dunder:
Skrivet av Molotov:
Skrivet av k3m:
Skrivet av Dunder:

"vilket gör modden än mer intressant med sitt moderna 3D-perspektiv"

I beg your pardon!?

Håller med. Det gör modden mindre intressant och sämre och tråkigare.

Vad är det för struntprat?
Det är väl det som gör modden intressant.
Lika hade det varit intressant om nån moddade new vegas till isometrisk vy och spelas som äldre fallout, dock tror jag det är mindre troligt.

Isometriskt ska det vara, annars kan det kvitta. Bethesdas kassa omvandling till 3D förstörde så mycket.

Jamen spela originalet då, o sluta gnäll.

Skrivet av Bojkott:

F*ck you, Notch!

Så jävla korkat sagt.

Skrivet av swordfish:
Skrivet av vampyrer_suger:

Fundera på vad som hade hänt om te.x Bmw hade sålt några miljoner bilar, som bara funkade på 5-6 slumpässigt utvalda timmar på dygnet.

Då hade vi fått se på pengarna tillbaka.

Men tyvär så konsumeras datorspel för det mesta av snorvalpar och nuthuggers som tycker att det är ok att företag kör över sina kunder på det här viset :/

Konsumenter accepterade det när dem accepterade eula avtalet.

EULA står inte över ländernas lagar, när ska folk fatta detta? EULA är öht inte ett juridiskt bindande kontrakt, även om det är just det som företagen vill få oss konsumenter att tro.

Skrivet av lyrael:

Tror knappast att alla var nöjda med sitt köp däremot

Sant, jag var inte nöjd med det spelet. Borde kanske läst på lite mer vad det egentligen var för något. Är man ute efter stämning men faktiskt i ett spel värt att kallas spel - skaffa Amnesia istället, fantastiskt mycket bättre i mitt tycke.

Skrivet av antton:

Efter att läst artiklen känns guild wars 2 som en blanding av rift och swtor. Låter som spelet plocker det bästa från båda spelen, men inte kommer med mycket eget. Det enda som låter itressant med GW 2 enlitgt mig är hur man lär sig nya spells

GW2 är det spel som kommer med mest nyheter i ett mmo någonsin. De har verkligen inte plockat det bästa från swtor/rift - snarare har de spelen plockat idéer från GW2 i så fall!

GW2 är inte ännu ett på förhand lovande mmo a la Rift, D&D, Lotr, Aion, Warhammer osv, som sedan faller platt när det kommer till kritan - GW2 *kommer* att äga - basta!

Yes!

Grattis, snyggt jobbat!

1