Inlägg av Lasrod

Inlägg som Lasrod har skrivit i forumet

Skrivet av kebbe:

Hur är levnadsstandarden i Japan när ingångslönen ligger på 21k? Skulle aldrig slava heltid för den lönen.

Det kan vara lite missvisande att jämföra rakt av. I Japan är det extremt vanligt med ca 6 månadslöner i bonus per år (eller 3 månader 2ggr per år). Om Capcom har bonus, vilket är troligt, så är den faktiska grundlönen betydligt högre av vad som framkommer i deras information här.

Vågar man läsa artikeln eller innehåller den spoilers?

Kan inte riktigt sätta fingret på vad som kändes fel i steamworld build. Spelet är ok men vissa delar känns bara jobbigt. Känns inte som man vill spela det en gång till. Idéen känns bra men något saknas för att få det att bli riktigt kul.

Får vi en FZ recension?

Skrivet av meanh:

"Avslutande boss-bonanza (igen)". Oof, hade hoppats på en nedtoning av detta i Rebirth, detta tillsammans med den väääldigt mjuka bilden i prestandaläget får mig att seriöst fundera på att avboka min Deluxe Edition och spela något annat istället till dess DD2 kommer.
Är rädd att jag kommer känna mig lika besviken på spelet efter de sista 2 timmarna som jag gjorde efter Remake när jag ser uttrycket "boss-bonanza", detta då Remake kändes mer som Kingdom Hearts (en serie jag fullkomligt avskyr) än Final Fantasy i slutet.

Den mjuka bilden i prestandaläget har förbättrats något i uppdaterigen som kom igår. Testa demot igen om du tycker det känns ok.

De får gärna fortsätta göra spel i samma genre men det spelar mindre roll om det är ett elden ring, dark souls, deamon souls, bloodborn, sekiro eller något helt nytt. Ser fram emot vad nästa spel än blir från from software!

Om du redan bestämt dig för att köpa spelet så kanske det är lika bra att vänta till release. Är du däremot osäker så är demot ett bra sätt att få känslan över om spelet är något för dig.

Vad kan vinna över Japan?

Zelda
Mario
Dark souls/Deamon souls/Sekiro/bloodbourne
Elden ring
Final Fantasy
Persona
Pokémon
Monster hunter
Resident Evil
Metal Gear
Death Stranding
Dragon Quest
Xenoblade Chronicles
Silent Hill
Armored Core
Mega man

Bäst före datum

Red Faction fast bättre?

Skrivet av Ibenaben:

Stämmer väll inte riktigt. Du får hela upplevelsen om du köper spelet men om du betalar en halv mille slipper du grinda ihop pengar till att köpa dom största skeppen. Skulle snarare se det som pay not to play, halva nöjet med sådana spel är ju att hela tiden byta upp sig i skepp storlek.

'Pay to win' heter det när man kan köpa fördelar eller köpa sig förbi gameplay.

ordlig.se nr 737, 6/6

🟩⬜⬜⬜⬜
🟨⬜⬜⬜🟩
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟨⬜⬜⬜
⬜⬜🟩⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Shiit va svårt dagens ord var

Skrivet av theBoosing:

https://i.ibb.co/b63WvLR/satan.png

Och om dessa stämmer, alltså jävulen!!

Känns rimligt! 2000 usb-portar kan vara bra att ha när man har besök!

1. Final Fantasy VII Rebirth
2. Dragon's Dogma 2
3. Hades 2

Path of Exile 2 tror jag inte hinner bli klart under året annars hade det varit med på listan.

Många tragsika händelser.

Jag bor i Japan en bit norr om Tokyo och jorbävningslarmet gick på telefonen ca 15 sekunder innan det började skaka. Jag bor ca 25 mil från jordbävningens centrum och det skakade regält även hos mig. Tragiskt att se så många bli av med sina hem och dödssiffran är nu uppe i över 90 och fortsatt över hundra saknade. De varnande om tsunami på 5 meter. Som tur var så blev det endast 1.2m som värst vilket även det skapade en del förödelse. Hade en 5m tsunami kommit hade vi läst om tusentals döda.

Flygkrashen dagen efter var tragiskt den med. När jag slog på nyheterna så såg jag bara branden och tänkte att det där kan ingen överlevt. Glad att alla på passagerarplanet klarade sig. Själv landande jag på samma flygplats bara ett par dagar tidigare.

Januari den 3e slog jag även då på nyheterna och ser då nästa katastrof. En enorm brand i kyushu(västra Japan) livesänds på tv. Aldrig sett något likande och ett resturangkvarter brann upp. Ingen skadad som tur var.

Tråkig start på året men samtidigt kunde alla dessa händelser varit så mycket värre.

Skrivet av korvmos:

Nyårslöften. inte köpa några nya spel iår. Så det ska betas av backlogen för fulla muggar!

Svårt när spel som Final Fantasy 7: Rebirth, Dragon's Dogma 2, Hades 2 och Hollow Knight 2 och många andra bra spel släpps i år.🤔

Nästa år blir inte lätt heller med GTA 6 och Monster Hunter Wilds. 😅

Men med det sagt så blir det såklart att beta av en del spel från backloggen i år.

Kan någon vänlig själ skiva här vilka spel det är i videon?

Låter väldigt intressant men är inte varumärket "jurrasic park" mer riktat mot en åldersgräns runt 11 medan "alien" och "alien Isolation" är mer riktar mot en högre åldersgrupp. Detta gör mig skeptisk om det verkligen blir något åt "alien Isolation" hållet eller om de pga namnet måste rikta sig mot en yngre åldersgrupp.

Skrivet av Tomas Helenius:

Hm. Vi kollar upp det och återkommer.

Edit: enligt Tradera ligger reservationspriset på cirka 1/3 av produktens värde. Om det inte uppnås går den tillbaka till den som säljer den.

Vad är 1/3 av priceless? (tanker på burgare med FZ) 😄