Inlägg av SirHitman

Inlägg som SirHitman har skrivit i forumet

1

Dom kanske skulle fixa BC2 först innan dom går vidare?
Tyvär så fungerar det ju dock tydligen att göra något halvdant i alfa kvalite, patcha det vidare till helt ok om det vore en beta och sen skiter dom i de som har köpt det.

Jag har liknande problem eller iallfall problem med skivan. Oftast när jag startar Winrar för att packa upp något och har skivan i så börjar den surra igång och cd läsaren låte lite mysko, programmet startar inte förän jag tar ut skivan för då hoppar det igång direkt.

Även problem om jag låter datorn stå en längre stund och sedan försöker spela spelet igen då gnäller den över att jag inte har orginal skivan i. Securerom ftw.

Fattar inte att dom fortfarande använder brännskydd på skivorna. Spelet låg redan ute på nätet 2 dagar innan svensk release. Får ta och ladda ner och köra från en image istället. Antar att man knappast kan få en skiva utan skydd som fungerar istället. Tilllägg till detta så är det ju ett online spel där man måste logga in på en huvudserver "massgate" som dom kallar den för att kunna spela spelet online och detta är ju ett onlinespel.

1