Inlägg av ELF

Inlägg som ELF har skrivit i forumet

Mysigt. Har tittat på liknande fast printat på metallplåtar/tavlor. Dessa var dock inte direkt billiga.

ps.
Heter denna (Return of the skitfläck)? ;p

Skrivet av Ankh:

Nej, om du faktiskt läser artikeln så skriver Carl "Allt som saknas är Will Smith i soundtracket." och jag sa "att det inte är will smith i soundtracket gör det betydligt bättre."
Han är inge vidare

Jaha, nä, tittade bara på den fina trailern.

Skrivet av Ankh:

Ser bra ut.

Nej, att det inte är Will Smith i soundtracket gör det betydligt bättre.

Är det han som har gjort låten eller va? o_0

Motivera?

Nintendo 64: Mamma, pappa, jag vill ha ett Nintendo 64.

Xbox: Hade egna pengar och var trött på N64

Game Boy Advance (köptes i sommras); Har alltid velat ha ett enda sedan de släpptes. Så köpte äntligen ett moddat med nya skärmen. (Ska bara ha tag på spel också)

Skrivet av Mutumba:

Just nu har jag MSI Z97S SLI Krait Edition moderkort och Intel Core i5-4690k CPU @ 3.50GHz och ett GTX 1060. Frågan är bara om kortet är kompatibelt med mitt system, men det kanske det är. Tycker redan nu att min processor kan kännas lite trög.

Kan ha att göra med att jag köpt ny skärm och gått upp i upplösning med, har nu en 1440p skärm. Men som du säger, det kan ju vara så att det är bara byta kort och se hur allt funkar.

Kompatibiliteten är inget problem. Men 3,5GHz och ingen hyperthreading. Det är väl här skon kan börja klämma i så fall. Min processor börjar ju flaska lite smått nu även överklockad.
Vill du dryga ut processorbytet ett tag till så kan du ju överklocka om du inte har något emot det (vågar ej dvs). Ser att din processor kan överklockas till ca 4,4GHz. Tråd på SweC om överklockning av din processor
Du kan också byta ut processorn till en i7-4790k vilken är bästa processorn för ditt moderkort, men det är nog ganska svårt att hitta bara processorn då inte några butiker säljer.

Skrivet av Mutumba:

Mest sugen på 3070 då jag kommer behöva uppgradera både processor och moderkort vad jag tror. Problemet är väl att återförsäljare inte kommer ha så pass stora volymer kanske blir svårt att få tag i något kort. Vill gärna läsa tester innan köp.

Vad har du för grejer?
Jag sitter på en i7-4790k@1,5GHz och bytte precis nyligen från Vega 64 till 5700 xt och fick en fin prestanda skuts på ca 15-20 fps i de flesta spelen.
Så har du bättre prolle än vad jag har så skulle jag säga.... Go for it.... Köp nytt grafikkort utan att köpa helt nytt system så får du se hur stor prestandaskillnaden blir. Sen kan du kolla på vad andra får ut med samma kort men med bättre processorer.
Jag kommer köpa ännu nyare grafikkort än detta lite längre fram innan jag byter resten, men då kommer jag flytta över det kortet till nästa dator...

Skrivet av RmK:

Är det värt att köpa eller är spelet lika cancer som Rust?

Förmodar att du syftar på multiplayer. Då pratar vi om att spela med andra vilket oftast är lika med cancer. Jag valde att spela själv efter ett tag och hade görsköj, men ökade xp, gather rate, etc då original är ställt för multiplayer och det skulle ta år och dar att göra något...

Bladsåg?

qq

Borde ha haft 8/10. Hade egentligen rätt på sjunde frågan, men tänkte en sekund för lite.

Xbox var förövrigt både mitt förta och sista xbox.

Japp, fick starka Hexen 2 vibbar.

Man blir ju nästan bortskämd nu för tiden med alla dessa retroflörtande spel.

Säljs ju knappt några nya fysiska spel till pc nu för tiden. Det är i stort sett enbart via kickstarter i så fall. Men finns också en sida som jag ej minns namnet på som säljer merch och spel i fysiskt exemplar i mindre batches. C&C remaken släpptes via den sidan.

Men fanns det någon fysisk butik i närheten där både nya och gamla spel såldes fysiskt så skulle jag självklart köpa där. Skulle inte säga nej till en butik med bara retro spel dock.
Hade varit trevligt om nya fysiska spel i så fall hade ett sammarbete med GoG så man även kunde ladda ned dem.

Nolltollerans mot fuskare som förstör för andra. Men om han bara fuskade till sig pengar så ser jag inget fel med det. För jäklar vilket grindigt spel detta är. Antingen så måste man köpa shark cards eller nöta det 28 timmar per dygn för att komma någon vart.

Trevligt. Har ett new game plus som jag bara startat. Men får ju bli när man har ett kort med raytracing stöd då.

Kanske inte sämst. Men......

Kalas Puffs Expressen

Körde ju väldigt mycket demos på den tiden då mina föräldrar köpte PC För Alla.

Men de jag nötte sönder var i alla fall.
BF1942
Red Alert
Age of Empires
Dark Reign

Kan ju nämna att Dark Reign köpte jag som först när det släpptes på GoG. Så många år efter första releasen ;p

Jag är ganska lättflörtad när de släpper sina spel drm fria till pc. Då blir det köp direkt. Dreglar efter flera PS exklusiva titlar.

De kan inte göra en enkel remake pga att källkoden inte finns och tror inte heller att utvecklarverktygen finns.

Aldrig moddat ett spel, men jag skulle lätt kunna sätta mig och lägga in svenska från originalet om det inte kommer, bara det finns verktyg för det. Beroende på hur de bygger upp spelet det vill säga. I originalet så är all text i en vanlig text fil och allt ljud är bara vanliga mp3 filer.

Oculus..... oculus.... oculus.... Hmmmm, jag känner igen det.... Var det det är vr headsetet som dog för någon dag sedan?

Skämt åsido, kan säkert vara kul, dock tråkigt att det är Oculus exklusivt.

Doktor Mugg

Tänk att få åka runt på sin pruttomobil och göra livet surt för alla.
Ta över toapappersföretag och ta ut SKIThöga avgifter på dasspapperet.... Muahahahahaha
Eller bara sälja stenhårt dasspapper och behålla det silkeslena papperet för sig själv..... Muahahahaha

Detta kändes ju som en självklarhet när de köpte upp Oculus.
Kommer ju inte köpa ett vr headset som kräver extra konto. Tänk om min vanliga skärm skulle kräva ett Asus konto.