Inlägg av Silverljus

Inlägg som Silverljus har skrivit i forumet

1

Jag kommer ihåg när man längtade efter det här spelet, det var tyvärr sju år sedan man gjorde det, inte direkt längre. Illa timing nu när Warhammer är runt hörnet, samt expansion till WoW.

Hoppas dem lyckas, dem drar säkert till sig en liten publik ändå, kanske något för dem som tröttnat på AoC och inte vill till Warhammer eller WoW.

Såg tyvärr förjäkligt ut, synd det, hade hellre sett fler riktigt saftiga grafik mmo, men utan automatiskt sikte som sagt blir FPS viktigt, men personligen väljer jag grafik i dagens läge. Sikta gör jag i Call of Duty 4 (även om jag sällan siktar) >_<

det är ju sånna skolor och/eller media som uppviglar en form av rasism. dem förespråkar att det är synd om invandrare om "den andra gruppen" dvs, enligt dem, riktiga svenskar viftar på SIN flagga. det är ju att separera grupperna i sin självaste mening.

själv är jag inte rasist, jag hatar folk vart dem än kommer ifrån - det är vad dem gör som avgör mitt omdöme.

som att bränna en flagga när man är arg över en karikatyr, vad är det man säger, two wrongs don't make a right. sen så tycker jag dagens ungdom ändå kan ha en skön inställning som substitut för en häftig reaktion, kortfattat: ORKA.

undrar varför dem har strapons i bilden på den, den ser lite mysko ut med dem stickandes ut lite varstans, men det här ju perfekt spel att nyttja wiimotes till, skjuta zombies är ju en av mina favoritsysslor

icecream! icecream! ... minnen..

Vill ha Command & Conquer 3 Patch 1.05

någon som fått tag i den än? tänker i detta fall på den engelska, jag vill inte ha mina spel på svenska för någon anledning. hursomhelst så vore det trevligt om FZ kunde host:a den!

mvh/hampus

åååh, detta är nog fan det bästa wii-spelet hitills. klarade Fire Emblem på GC för ett bra tag sedan och har längtat efter mer. däremot tycker jag det verkar konstigt att man inte ser om dem tänkt att man ska spela det som med vanlig kontroll eller om wii-moten funkar som mus. aja, helt klart ett köp när det kommer ut.

1