Inlägg av Pahlin

Inlägg som Pahlin har skrivit i forumet

Skrivet av Gascogne:
Skrivet av Keneralen:

Kostar under 400 kr (39.99 euro) på battle.net, så priset är ju inte jätte farligt.

Jag får upp 550 riksdaler (59.90 euro) på battle.net och det är lite tråkigt att digitala utgåvorna ligger en bit över de fysiska utgåvorna, önskar att det vore tvärtom.

Det finns två versioner man kan köpa. Original spelet kostar 39.99€ och Collectors Edition (Origins Edition) kostar 59.99€

Skrivet av ivanhoe68:

Verkar bli släpp I HD!!!!!

HD betyder "High Defenition" väldigt häftigt!
Jag hoppas verkligen att Kalle Anka är med, visste ni att Kalle Anka på engelska är" Donald Duck"!?`Nä jag tänkte väl det, det är faktiskt inte så många som vet om det, det har ju varit lite hemlighetsmakeri kring namnet. Jag kan även avslöja att Musse Pigg heter "Mickey Mouse"! Och en sista hemlighet kan jag också avslöja, det är inget svärd han svingar med.......... DET ÄR EN NYCKEL!!!! Badam tssssssss!!!!

Att ha med dig på fest måste va kvällens höjdpunkt

Är det nån som har öppnat lördagsflaskan lite för tidigt på redaktionen?

Skrivet av Mirage:
Skrivet av Doomed Devil90:
Skrivet av Ruskendrul:

Kommer att bli en intressant spelframtid för oss Warhammer fantaster. Total War: Warhammer, Blood Bowl 2 och nu Vermintide (har inte glömt Mordheim).

Du glömde 40k spelen.

Vilka 40k spel ligger i framtiden? Bekräftade sådana?

https://www.youtube.com/watch?v=WGmmXd8r4YQ

https://www.youtube.com/watch?v=Ve01tM-ue_g

Dom två som jag vet av

Skrivet av Xepheros:
Skrivet av Pahlin:

Steam öppnar väl ändå upp det kl 18:00?

Nej, kl 17:00! Det är ute nu!

oh sweet jesus..!

Steam öppnar väl ändå upp det kl 18:00?

Det är helt klart bättre än Cataclysm och Mist

det går nu att bli upprörd över en artikel..

ser förvånansvärt roligt ut

Skrivet av koleny:

Nolan North är fan överallt.

Steve Blum är jävlat överallt

Skrivet av walter_iego:

Viktigt att notera är att en kille (Charles Randall) som jobbade med AssCreed 2 har sett koden till Shadow of Mordor, och kunde bekräfta att Monolith har "lånat" kod från just AssCreed 2. Om animationerna påminner lite om Ezios bravader, så är det just för att det är samma kod som har använts.

Läs mer: http://goo.gl/825Cz2

Charles hade väl inga bevis så vitt jag har hört. ItmeJP och djWHEAT snackade om det igår på deras program 8-bit

Skrivet av Kleptoman:

Nyhetstorka? De senaste "nyheterna" har varit om skräp som ingen bryr sig om.

Finns ju folk som kan bry sig om det. Bara därför du inte gör det så är nyheterna inte skräp.

Seriöst....

Skrivet av Monstertarzan:

Kom ihåg när mitt WoW landade i brevlådan i början av 2005. Hade knappt någon aning om vad det var för spel. En stor öppen värld med massa spelare, hur grymt lät inte det?

Samma kväll var det lan med polarna som stod på schemat. Öppnar spelet och möts av detta:

https://www.youtube.com/embed/eE5oaOOwInE

Oj oj, har hur många bra minnen som helst från detta spel. Fullkomligt översköljs av nostalgi när jag tittar tillbaka på gamla videos och lyssnar på musik från spelet. Har försökt att gå tillbaka många gånger men det har aldrig varit samma sak.

Alla minnen kommer dock att finnas kvar.

Du ger mig nördchills!

Förstår mig fortfarande inte på varför dom inte hade nå cutscenes i co-op. Annars var det helt ok

Skrivet av Jeehao:

Varför är framtids ficklampor alltid så dåliga? jag har pytteliten led ficklampa för 60kr som kan lysa upp ett helt hus när det är mörkt..
Med hans framtids lampa så skulle han kunna lysa som en stor strålkastare. Men han måste lysa med en 10kronors ficklampa..
Oj vänta, Man kan få jävligt bra sådana led lampor med.. Han måste ha åkt tillbaks i tiden och köpt någon av de billiga första led lamporna som sög

Skulle gissa på att det är en del av designen för spelet, så man får en mer "läskig" känsla.

Skrivet av r3lev4nt:
Skrivet av Bruttan:

1. Du/ni har köpt BF3, antingen med B2k eller utan, och det innebår att du fått tillgång til HELA SPELET. Fakta!
2. DICE har valt en affärsmodell som bygger på B2P samt DLC. B2P täcker utvecklingskostnaderna för BF3 vanilla samt genrerar vinst utifrån ägarnas vinstkrav. DLC täcker utvecklingskostnaderna för just DLC samt adderar vinst. Vinst beräknas inte på totalt antal tjänade kronor utan på vad som kallas marginal vilket är en procentsats av satsat kapital, ju mer kostnader (utveckling) ju mer intäkter måste man ha för att bibehålla relationen. Fakta.
3. Om man inte vill köpa en DLC så kan man fortfarande spela hela spelet man köpt, dvs BF3 vanilla alt B2K. Fakta
4. Om man väljer premium så får man ALLA DLC till en lägre kostnad än att köpa dom separat. Fakta
5. Man kan köpa dom separat om man vill men betalar då lite mer för varje DLC. Fakta
6. Det är smart att belöna lojal kunder och kunder som spenderar mycket pengar på företagets produkter. Fakta
7. DICE vill belöna sina lojala kunder med en bra bundle, vilket det är, speciellt om man inte har B2K.
8. Om man är som mig och bara vill ha en DLC så köper jag den men får då stå mitt kast att inte ha prioritet i serverköer eller mer xp eller resetta stats. Alternativt, om detta är viktigt för mig, så köper jag ändå. Oavsett så har jag ett val och det valet påverkar inte på något sätt mitt initiala köp av BF3 vanilla+B2K. Fakta
9. Det är en engångssumma, inget abonnemang och som engångssumma så kan det ju vara en kanondeal, vi vet ju inte hur många DLC som kommer att komma och det kan bara bli bättre för det är ju för alla framtida DLC. Fakta

Jag köpte BF3+B2k innan release och är det någon som ska vara lite sur så är det jag, premium får ju gratis B2K om dom inte har det sedan tidigare. Men så funkar inte vuxna människor, jag har fått vad jag betalade för och får leva med det.

OM NI INTE VILL HA SKITEN, KÖP DET INTE, MEN GNÄLL INTE PÅ MODELLEN, DET ÄR NI SOM VÄLJER OCH DICE TVINGAR ER INTE TILL NÅGOT.

EDIT: Jag fattar inte hur man kan oja sig över förtur i serverköer, det är ju bara att signa upp på en server utan kö, vilket jag gör i vilket fall som helst, så är förtur satt ur spel.

Min sammanfattning, bra erbjudande från DICE men inget för mig, jag köper armor dlc separat, sparar min stats, behöver ingen förtur i köer och behöver inte mer xp och dogtags är för lökar. Kul för er som vill ha det ovanstående, vi syns på slagfältet!

Tack! Stor eloge till dig som tog dig tid att skriva ett välformulerat inlägg som faktiskt tar upp saker ur en faktabaserad vinkel, och faktiskt kan motivera allt på ett bra sätt. Jag har tappat orken med detta whinande nu.

Skrivet av roftg:

ROFL..
jag har inte betalat en spänn,spelar inte bf3..
det var mer ett svar från mig om varför folk klagar,att dom tycker upplägget är fel

Så du sitter och förolämpar folk till höger vänster, kastar skit på BF3, säger att DICE är skit osv, OCH DU HAR INTE ENS SPELAT BF3? Jag brukar försöka hålla god ton, men nej fy fan, nu får du skärpa till dig och dra dig upp ur rännstenen människa.

Skrivet av Bizzy:

Blir lite trött på att bolagen alltid tycker att $=€, 49,99$ blir 49,99€ i detta fallet alltså. Varför inte ta betalt i £ när ni ändå håller på ?

Anledning till detta är för att 50€ = $40. $40 + 25% moms = 50€. Så det är inte riktigt $=€. Det ser ju dock ganska trist ut.

Skrivet av Zenox:

Varför skulle man vilja göra reset på sina stats?

Vad jag fattar så ingår ju inga nya kartor heller utan bara att man får möjlighet att köpa dom 2 veckor tidigare? I så fall känns Premium alldeles för dyrt med tanke på vad man får.

Jodå, alla kartor osv i expansionerna ingår. Du får de inkluderat i Premium, och du får det tidigare. Du behöver alltså inte köpa de utöver premium.

Börjar smått tro att du jobbar för Ea/Dice

Skrivet av jonis:
Skrivet av Hanga:
Skrivet av Redstar:

Jag klarade igenom spelet på första svårighetsgraden för en vecka sen, sen dess har jag inte orkat starta spelet igen. Ser ingen idée med att spela om samma story ännu en gång.

Jag förstår dig. Spelet är inte speciellt bra, helt enkelt.

Instämmer även jag. Cutscenes tog mig igenom första genomspelningen. Har frenetiskt försökt hitta motivation att levla vidare men det går bara inte.

Diablo 3 känns som en välpolerad lyxförpackning utan innehåll. Fullständigt själlös.

Då verkar det som att ni män inte vet vad poängen med Diablo är

Hoppas lite smått att det blir lite som Battlefield! Hade inte det varit nice :D?!

Det är ju så surt när man själv har kämpat igenom för att låsa upp alla vapen, så kommer det här. Vad är poängen nu med att ha ranks? (Nu går det ju givetvist inte att köpa allting men ändå)

Känns lite snopet faktiskt

Det är nog det mest skrämmande spelet jag har någonsin spelat, seriöst! Hjärtattack inc