Inlägg av tunkard

Inlägg som tunkard har skrivit i forumet

Förra året klagade man på att det fanns för mycket bloom, nu är det tvärtom. Att folk dömer efter vad som verkar vara bara ett visst område är ju ändå lite skrattretande

Skrivet av Molotov:

Det här är att mjölka final fantasy varumärke, vilket skit!

Nädå, Chocobo Dungeon har funnits väääldigt länge nu. Fanns Chocobo Dungeon spel till PS1 t.om. ^^ (om inte innan, vet faktiskt inte)

Skrivet av Drunken_monkey_boxer:

http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html?tag=topsl...

En uppdaterad jämnförelse på gamespot, om någon skulle vara intresserad. Orkade personligen inte ens kolla igenom det ;p

Eftersom de fortfarande inte vill slå på Full-RGB för PS3 så verkar denna jämförelse vara rätt irrelevant iallafall när det kommer till färgåtergivning.

nja, det brukar inte vara ett problem lika mycket då Sony har faktiskt lagt till mycket mer support för andra codecs såsom xvid...

Brukar vara ifall man använder en viss sorts fil, eller en riktigt okänd codec

Skrivet av haiko:

Snubben på omslaget ser ut att va hämtad ut Haze...

Go go danger zone

mjo, ser mer ut som hämtad ur C&C

:heart::heart::heart:

Snälla, om ni ska visa jämförelsevideos, använd inte något ifrån Gametrailers. Har i princip sedan början inte gett en rättvis jämförelse.

Eller så kan man streama allt med t.ex TVersity så att det spelas genom nätverket. Då brukar inte det spela särskild stor roll vad det är för format så länge som det kan "kodas om" (encoding).

hoppas bara att de gamla buzzers kommer också att funka med det nya spelet, även om det kommer nya buzzers

Skrivet av ptr:

Så som jag fattat det finns det väl singelplayer också? med färdiga banor. Lär ju finnas en hel del banor från början. Sen kan man göra egna som man förhoppningsvis kan ladda upp någonstans och andra kan ladda hem? och sen kan man spela igenom original och nedladdade banor antingen multiplayer över internet eller flera stycken på samma konsol?
om det inte är så, så tycker ialla fall jag att det är lite blekt. Ser iallafall riktigt roligt ut och figurerna är så klockrena

Jo, precis så ska det vara... om inte mer?

Skrivet av slartibartfast:
Skrivet av Verdurakh:

jag tycker dock synd om alla som köpt MS HD-DVD tillägg till Xboxen...>_<

Är man så dum att man köper antingen en HDDVD- eller en standalone bluray-spelare innan kriget var avgjort så får man skylla sig själv. Folk måste ju vetat att en av sidorna skulle bli den dominanta.

Problemet där att det blir ett moment 22, dvs att om ingen köper i väntan på vilken som vinner så får man ju inte veta vilken är den som stödjs mest. Det kommer ju alltid vara någon som förlorar på den delen.

och sen att detta är inte ens uppföljaren får en att undra hur mycket bättre den riktiga Wipeout-uppföljaren kommer att bli. Denna är ju en upp-piffning av PSP-motorn.

skulle ha varit den 25e vi skulle fått den, den skulle vara tidigare än väntat, men verkar inte ha blivit så. Datumet innan den var den 5e eller nåt, så kanske det blir då.

Är det någon som vet om man kan ladda ner demofilen på datorn? Har PS3an på ett ställe utan uppkoppling, så skulle gärna vilja fixa demot till den

Skrivet av SwingCat:

Jag tar inte åt mig av biologiska skäl.

Whoops.

Jag hatar Blizzard.

Att man får känslomässiga utbrott från ett spel är ett dåligt tecken. Ta det lugnt, lillkillen.

Uppdatering på det där förresten, Sony säger att de för tillfället har inga planer på att släppa 80gb versionen i något annat land.

rekommenderar STARKT att kolla in detta spel, desto mer jag ser av det, desto bättre ser det ut.

Det överraskande är, samma utvecklare som gjorde denna spel gjorde Genji 2. :S Men verkar som dom är på rätt spår nu!

Inget som lite smink fixar

Skrivet av Mellanare:
Skrivet av Drunken_monkey_boxer:
Skrivet av radiuz:

Jag vill då inte spela detta på en maskin som låter som en j*vla dammsugare! *host* 360 *host* Och ja, jag har själv 360.. Blir PS3 för detta spel utan tvekan! Kan tänka mig att PS3:an har en fördel med blueray också..

Förövrigt är trailern riktigt grym! Ser ruskigt bra ut!

Även om du har en 360 så låter du som en fanboy om du uttalar dig sådär, så illa är det inte med ljudet hehe och vad har det förbetydelse om 360 låter som en rolfcopter eller dammsugare? Förhoppningsvis så kommer alla skrik och explosioner dränka allt annat ljud.

Om 360 versionen blir bättre eller likvärdig med ps3 versionen kommer ni då sluta använda blu-ray argumentet? Spelet är först och främst ett multiplat så undrar vad som får er att tro att "fördelen" kommer användas.

Förhoppningsvis får 360 bättre extra content än ps3an, skulle vara roande.

Haha, jadu radiuz, du kan ju sitta där med din PS3 med blue-ray och stirra in i en svart skärm, gråtandes över att en fläkt lagt av samma dag du köpt GTA IV.

Det vill säga om du ens hinner så långt och tar dig igenom alla andra problem Sony haft med sina PS3or.

som underligt nog har inte har inte anmärkts särskilt mycket, hm? Bort med att hoppa till slutsatsen tack.