Inlägg av anon13781

Inlägg som anon13781 har skrivit i forumet

1
Skrivet av nj:
Skrivet av Halman:

Lånar tråden lite då min fråga handlar om Köpråd *text*

4.6GHz? o_O
Tja, i dagsläget så finns det egentligen ingen anledning att vilja köpa ett GTS som jag ser det. Geforce 8800GT är bättre på nästan alla punkter (eller iaf likvärdigt). En fördel som GTS-korten förvisso har är att de nog är lite enklare att få tag på just nu, men om man ser till vad man får för pengarna så är GT:t mycket mer grafikkort för pengarna om man orkar vänta på lite längre leveranstid.

Hehe, var kanske lite väl trött :P. En AMD Athlon Dual core processor 4600+ är vad jag har.

Tack för svaret, blir nog ett 8800GT 8)

Lånar tråden lite då min fråga handlar om Köpråd

Har en dator me 4.6 Ghz , 3 gig RAM och ett skit grafikkort.
Har tänkt köpa ett 8800GTS men nu helt plötsligt så fick jag syn på det här nya kortet, 8800GT

Så, borde jag satsa på ett 8800GT istället för ett 8800GTS? Verkar ju så efter alla imponerande tester som visats och, det är ju billigare

Ingen som kan svara på varför det står att jag inte har nog med disk space även om jag flyttat temp mapparna till en annan disk än C ( där jag bara har 1 gig kvar) och väljer att installera på en annan disk? :/ ( lång mening ftw )

Kommer till ungefär 70% på installationen och då ploppar det upp ett error där det står att jag har för lite disk space , trycker jag på OK så kommer det nåt "1608 ( eller nåt)" error upp

Skrivet av WarpGuN:
Skrivet av Peete:
Skrivet av liath:

Har äckliga problem att installera detta alltså... Har tydligen inte tillräckligt med utrymme på C: trots att jag installerar det på en annan partition. Ibland blir man riktigt less

Ett råd om du har lite diskutrymme på C: är att byta värde på Environment variablerna TMP och TEMP till en annan enhet/partition. Tex D:\Tmp eller nåt liknade.

Windows Tangent + Break tar dig snabbt till systemenskaper. Sedan på Avancerat fliken kan du ändra "miljövariabler" eller "environment variables" . Se till att du skriver in rätt bara. Du kan ju se va det står innan så du kan ändra tillbaka om så behövs.

tack för tipset, funkade

Funkade inte för mig! Gick in på miljövariabler och ändrade så att Temp och TMP hamnade på min E disk ( där jag har ca 20gig kvar, 1 gig på C :S ) men det står fortfarande att jag har för lite utrymme ...behöver jag mer än 20 gig på min E disk där jag väljer att installera det?

Vill spela, hjälp!

Har precis kommit tillbaks efter en paus, nån som kan berätta lite om dessa "Daily's"? Alltså, vart får man dom, vad ska man göra ( ta nåt exempel) etc .

Tacksam för svar ^^

Ok Tack för alla svaren, blir ett 8800 GTS 640 mb till helgen, och ska ta någon utan asus, fast som ligger på ungefär samma pris ;).

Skrivet av PaddanL:

Eller snarare: Vilken upplösning spelar du i?

Brukar lira i 1280x1024. Och har för tillfället en 19 " skärm... tror jag
Men ska få en 22" snart.

Tackar för svaren. Ska försöka undvika ASUS då, för problem vill jag inte ha :P. Sen så får jag fundera lite på 320 varienten eller 640 mb varianten. Den på 640 mb känns lite mer framtidssäker, och att spela på höga upplösningar är alltid kul

8800 GTS

Hejsan, ursäktar om det redan finns en liknande tråd , men jag chansar på en ny 8)

Tänkte köpa ett nytt grafik kort, funderar på 8800GTS 640 MB versionen, alltså ett grafikkort runt 3000-3500 kronor.

För tillfället så ser min dator ut så här :

AMD Athlon Dual core processor 4600+
1920 MB RAM
En 250 gigs hårdisk och en på 30 gig.

Först så undrar jag om 8800GTS 640 mb kortet passar bra in här? Eller ska jag satsa på något annat grafikkort, isånna fall vilket?

Sen undrar jag om jag nu väljer ett 8800GTS, så finns det ju så många olika, tex från Asus och Nvidia, vilket ska man ta?:O ...är inte så bra på grafikkort så ge mig gärna tips osv.

Mvh / Halman

Har senaste drivrutiner ja...till mitt grafik kort iaf

Och ska testa o se om jag hittar nåt sätt att ändra upplösning.
Tack för alla svar

Hmm, vad menar du med att sänka skuggorna? Hur ska jag göra det utan att komma in i spelet ? För jag kommer ju aldrig in i spelet, utan ja trycker på ikonen ,spelet laddar, spelet stängs ner.

Tack för svar iaf

Problem med fable

Hejsan Har lite problem med fable.

Installerade spelet och allt funkade fin fint.
Men sen när jag startade spelet så blev skärmen svart och spelet laddade ( som det blir på nästan alla spel, svart nån sekund innan spelet riktigt startar ) och efter det så stängs spelet ner.

Nån som vet vad ja ska göra? Kan det bero på gamla drivrutiner eller nånting sånt? :S

Tacksam för svar

(Förlåt om det redan finns nån tråd om detta, har inte sett nån som haft samma problem iaf :/)

EDIT: Grafik kortet jag har ska stödja fable, har ett Radoen 9600 8)

1