Inlägg av cOBra

Inlägg som cOBra har skrivit i forumet

Tack för infon Tix. Long time no see
hmm "Göra om" finns det möjlighet till att wipea skillsen nu? bahh töntigt Skapat konto som heter bloodlord blir inga långa sessioner för mig tror jag. Men men, kul ska jag ha iaf.

HC Sork MF build nuförtiden?

SKa göra en comeback & lira lite HC. Eftersom det ändå är en ladder reset så är det ju lika bra att lira på den. Men tänkte värma upp lite redan nu. Så om du har ett tips på en BRA Sorcbuild för HC MFing. Hojta till.

Alienware ftw

Skrivet av nordre:

hmm cobra känner jag igen, vet att jag va toal random när jag spela nått med dig sist, du får komma te billbaka på b.net och lira igen:)....

kan boosta dig och sånnt på ett kick:)

Tack för erbjudandet, men jag har knappt tid att ens p0RRsurfa längre... Ser att bullen rotat runt härinne med

TJABA bull, hoppas allt e bra med dig!:heart:

Hade ANNis på samtliga av mina HC gubbs lvl 7x+ Vi var ett gäng som spårade rätt servrar och lootade Annis som tokiga

Good ol days

Bump <3
D3 bakom hörnet?

[candle]Jaha...[/candle]

Fick ett mess av Jonas med en länk till den här tråden, snacka om att jag blev snopen, försökte ringa dig så sent som förra veckan när jag var på besök i stockholm. Inget svar...

Får skjuta på den fikan tills vi ses ITH (InTheHeaven). Där jag hoppas att du har det riktigt bra nu.
En sjysstare grabb får man leta efter. Omtanke om allt och alla, odiskutabel moral är väl det jag såg som din person. Kände dig då bara ytligt. Så till alla dina vänner ger jag mitt stöd, sorgband PÅ.

/kram Andreas

Själv hade jag inte tid alls i helgen, fint väder & födelsedagar... im la familyguy. Men vi hinner nog ses

Tjaaa Alex
längesen nu ^^

Jodå de e jag, Andreas fyllbulten från smålandsskogen

Skapade en char där för nån timme sen. Gick alldeles utmärkt.

shammy skapad, lvl 5 atm. (fanns ju inga shammys i roostern så..)
messar officer när jag ser att nån e online. Min toon fick heta "Cobretta"

Kan passa på att fråga, vilken klass saknas mest just nu? Jag kan tänka mig att lira vilken klass som helst UTOM warrior. Då jag totallessnat på knappspamming som MT / OT de senaste 2 åren

Så vilken klass do you need me 2 be?
Skapar char typ direkt jag får svar, så man kan dra de första hårda levlarna asap

/cheers

Jag skulle kunna tänka mig sponsring om jag lirade hårt mkt. Belöningar är ju det man spelar för redan idag, fast i item/respekt form. Kul att se e-sports glida in i WoW, kasnke vi kan ha lite turneringar och mästerskap snart då.

Abooo jag har ju inte browsat FZ forum på evigheter... Får erkänna att jag nog e lite sugen på att kika in på er lilla server & haka på lite.

Mina wow timmar är dock lite begränsade nuförtiden, men kan ju vara kul att köra lite alliance, har ju lirat Horde i över 2 år nu.

Tittar in i kväll med en ny lvl 1 toon.
/cheers

Hunters äger ju!! Bara personen bakom spakarna vet vad han gör. pet = YBER att ha med i all instanser, bara huntern vet hur han ska använda sin lilla älskling.

Sen har man ju sett lite väl många som INTE vet hur man hanterar sin pet, så antar att om man ska ha med en hunter i en instans. Ska de va en full T1 minst. Så att man vet att han har lite erfarenhet iaf

Tror iofs att de e rätt lugnt med PUG grupperna på min server, de flesta har en rätt soft inställning. Har väl kommit in lite skitfolk som bara ska bråka om allt. Men de håller sig mest för sig själva

suck stånk stön... CareBear

Vad har du för favoritfärg??? Det är säkert mer givande... eller inte

SW stats är nog Kung, men kräver lite koll för att behandla datat på ett bra sätt.

Beta versionen som är ute har en del issues. Men fungerar för insamling av data.
Se bara till att INTE köra ReloadUI() !!!! Messes things up.
Och se för guds skull till att köra en Nuke så ofta du kan för det är lite strul med minnesåtgången ännu i betan. Men NUkar gör man ju oftast efter man sparat datat efter varje raid, så det ska int va nå bekymmer.

who tha fuck careS????

Så länge man lirar i en guild har man en speciell bekantskapskrets man lirar med.
Det kommer inte in folk som inte är justa i denna krets pga flera faktorer. Om nu nån köper eller säljer lite guld på ebay så påverkar det inte "oss" på något sätt. Däremot så finns det ju dessa kinafarmers som lägger beslag på vissa mobs i vissa områden. Dom lever på att grinda guld/items/exp och tjänar sitt levebröd på just detta. Även om jag INTE behöver Guld, så skulle jag kunna tänka mig att stödköpa guld bara för att hjälpa dessa stackars fattiga rackare. Dock anser jag att blizz snarare borde göra sig av med dem, men jag vet att det inte går. Så därför gör jag som Svenskar för det mesta gör... jag bryr mig inte om dem... dom påverkar inte mig på något annat sätt än att de ibland försöker ta mina mobs, men eftersom de inte är särskilt smarta ger dom mig istället gratis drops/exp och varför ska jag gnälla på det?

Så, orka bry sig om det är lagligt eller inte att köpa guld, när det klart som korvspad inte går att stoppa dessa siter, bots. Bättre att lära sig leva med fakta. Likadant som vi måste lära oss att leva utan göran persson... för jag tror att moderaterna Bottade in på Sossarnas site i Folkpartiets namn för att sno deras röster (Guld).... eller hur vad jag bryr mig.

Spendera Talents i Affliction trädet fram till lvl 40.

damn.. i gamla forumet finns en ybertrevlig guide för warlocken... hmmz

Googla warlock affliction level build...

Warlocken är hur enkel som helst att levla och man tar enkelt 2 mobs i stöten om man bara inte ger sig på för stora mobs.

Skicka in pet
DOTs
LifeDrain
Wand/Shadow Bolt
LifeTappa vid behov under fighten.

Du har konstant mana pga Lifetap, fyller på HP med DrainLife..
Se till att din pet får boxa moben i 3-4 sekunder innan du dottar och braskar på..

polarn hoppade av en Elitguild efter första försöksveckan i naxx. ca 500G i repairs. Jag förstår honom, man klarar inte av att grinda 24/7 ENBART för att raida om man är nåt sånär normalt funtad

Dock ska man inte gå å handla guld på e-bay. Men man fattar rätt kvickt varför folk handlar guld. Och jag ser inget större fel i det. Enda som är nackdelen är att vissa områden blir hårt farmade och därmed svåra att questa i. NÄr jag lekt lite med mina mindre alts har jag sonika bara dragit till Alliance territorium och grindat om det varit "upptaget" på Hordeställena. Vilket gav mig möjligheten att ropa in lite folk som tar han om bottarna så att de inte kan störa mitt grindande

Fanns det INGA downsides i ett spel, skulle det inte vara något kul att lira. I slutänden tror jag nog att bottarna gör sitt till för att minska priser på vissa items på AH. Likaså måste man tänka på att det bottarna tokgrindar in skulle annars ha behövt grindas in av Player chars = fortfarande upptagna mobs mm mm.

aja. Ville bara föra in mitt ord i detta delikata ämne

Spela och ha kul. Rapportera ALLA bottar till GMs. Men dom bottar som finns kvar, just live with it...

Whine ger bara mer whine & bad attitude. Happyface ON = bättre stämning.