Inlägg av deezel

Inlägg som deezel har skrivit i forumet

Skrivet av Phyrino:

Spelade Albion Online ett tag.
Men när man kommit en bit så måste man vara i de svårare zonerna... och där är det full loot pvp.
Du tappar allt du har på dig, inklusive rusting och mount.

Så folk gaddar ihop sig och dödar folk som farmar.
Gillar verkligen inte det.
Men smaken är som baken

Ah, precis som i Lineage II, typiskt asiatiska MMO:s. Fett nej tack. Fick nog i L2 när jag och polarn fastnade i en trade-bug och blev gankade och torskade vapnet i traden. Helt i sin ordning enligt GM. Blev inget mer L2 efter det.

Skrivet av GustavA:

Nej men det hindrar dem inte från att försöka. Spelen är så sprängfyllda med innehåll att man blir trött innan man har bläddrat igenom menyerna och startat upp det bara för att alla ska hitta något de tycker om och lockas att köpa spelet. Sänk målen istället och gör mindre spel. Spelar AC mirage nu och det måste vara det bästa AC Ubisoft har gjort sedan Blackflag. Så hoppas jag att det fortsätter.

Som vanligt, smaken är som baken. Tyckte själv Mirage är bland det sämsta som släppts i serien.

Skrivet av Fezk:

Har nu läst ikapp Berserk mangan efter Miuras död. Jävla tragiskt att han gick bort, alldeles för tidigt. Även om jag gillar Berserk mer när det var ren Dark Fantasy snarare än en blandning av High Fantasy/Dark fantasy så är mangan så jävla bra, ett mästerverk.

Har nu påbörjat att se Monster, jag började se den under tonåren men fortsatte aldrig av någon anledning. Har varit på tittarlistan väldigt länge, kände för att återuppta den nu.

Ja, Berserk mangan gick ju inte direkt snabbt framåt de senaste åren. Tragiskt är han bortgång helt klart. Följt mangan i drygt 25 år själv nu.

Monster är en av mina favoriter. Kanske dags att kolla in igen, herrans massa år sen jag såg den sist.

Förmycket skräpspel jag inte spelat Aldrig Mario fan, Giana Sisters FTW

kommer till att börja med kolla in dessa, ingen speciell ordning här inte

Hibike! Euphonium
Kimetsu no Yaiba
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
Mahouka Koukou no Rettousei
Mushoku Tensei
Shinigami Bocchan to Kuro Maid
Spice and wolf
Tensei Shitara Slime Datta Ken
The Fable

Skrivet av m4gnify:

Vad var bättre med 1:an och vad gillar ni inte med 2:an?

Nu minns jag inte exakt, det är ju trots allt typ 20 år sen Men antagligen var det mycket "nyhetens behag" i början av betan. Minns att de joxade en hel del med hur skills funkade och hade ändrat det till release så jag inte alls gillade hur det var då. tåvan fortsatte längre bort från betan i ettan så pallade inte. Polarn lirade det dock en jäkla massa.

Gillade guild wars 1 betan, sen pajade de hela möget och har varit helt ointresserad. Testade tvåan, men nope. Får väl se om trean kan vara något.

Skrivet av Devan:

Japp!

Kommer suga att vänta på säsong 2!

yep, 2025 känns avlägset än så länge >_<

Skrivet av Devan:

The Apothecary Diaries 10/10

Briljant! Absolut älskade denna!

En av de snyggaste animes, perfekt musik och sjukt bra ljudeffekter gör detta till en av de bästa som jag sett!

https://youtu.be/29pmd1QiK-4

Mm, den låg ju i topp på flera av "våra" listor här tidigare, tillsammans med Frieren. Fint också att säsong två är bekräftad

Blir klart att vänta med detta spel... tyvärr

Åfan, kom långt på rena gissningar

Blir att köra igenom på PC också , redan nerladdning igång på steam ^^

Ser trevligt ut, får se om det blir något inhandlande. Helgen är iaf vikt till annat.

Heh, tja, har ju planerat två gånger hittills. Första gången hände Fukushima, andra gången pandemin... så ja, vågar väl fan knappt planera för en tredje gång >_<

Mer poänglösa ponchos till folket?

Gillade ettan när det kom, inte lika impad av tvåan och trean blev inte ens av att testa.

En annan sak jag fick rekommenderat av en naprapat när jag hade fått nån skum låsning i musklerna mellan revbenen var att rulla på en foam-roll. Kan säga att jag fasiken älskar det, Inte speciellt komplicerat, men kan vara bra att få en genomgång av någon som har koll.

Kollade videon, en del grejjer från yoga, riktigt sköna grejjer det också.

Av din senaste beskrivning så gör du nog klokt i att fixa ny säng/madrass som du tänkt ^^

Skrivet av Freakon:

Jag har provat thaimassage. Gick x antal gånger i höstas på mitt lokala Happy Ending. Skönt (mestadels) men det hjälpte inte alls, tyvärr. 😞

haha, ja, det lär nog inte hjälpa XD. Alla som utövar thaimassage har ju inte alltid utbildning i det, utan typ fått ett cert i Phuket på nått ställe. Råkade träffa en som utbildar som var bekant med min kompis frus mamma (ja, faktiskt ) det var hon som rekommenderade stället i Chian Mai. De som jobbar där är grymt duktiga på massage, Happy ending kan jag dock inte svara för XD

Har haft tur att hitta ett riktigt bra ställe inte långt från där jag bor. Men man har ju gått på ett otal nitar i sökande efter ett riktigt bra ställe.

Aldrig kul med sånt där.

Gick till läkarn när jag hade tennisarmbåge (även haft golf ditto). Bad mig hålla upp handen, tryckte långfingret mot mig och frågade om det gjorde ont.
-"Ja"
- "Du har tennisarmbåge, boka tid med en av våra fysioterapeuter"

Tack för den, hade kunnat skippa läkarn och fått tid direkt hos terapeuten. Nu fick man vänta en vecka på ny tid på samma ställe.
På besöket fick man en gäng övningar. Jag tog en second opinion. Där blev det stötvågsbehandling. Väldigt skönt för stunden, löste inte problemen.

Lite senare åkte jag ner till Thailand, drog till min favvo massageställe ute i obygden i Chiang Mai. Hade bokat en tvåtimmarsmassage. Min vana trogen så somnade jag under behandlingen. Roliga var att jag vaknade UTAN tennisarmbågen

Efter detta går jag alltid på thaimassage om jag får likande känningar. Thaimassage är ju delvis akupressur. Kan klart rekommenderas att prova.

Köpte själv en massagepistol för nått år sen och har efter det dragit ner på thaimassagen ganska ordentligt. Brukade köra ett besök i veckan tidigare, nu blir det kanske en gång i halvåret då jag tycker det är klart värt det, även om man kan får sjuk träningsvärk av allt tryckande

Alltid trevligt med ny bil. Gillar man inte färgen så kan man alltid foliera bilen, det gjorde jag. Bilen var helt rätt, men fel färg. Foliering löste biffen. Nu råkar jag ju ha känningar med folk som pysslar med det så jag fick ju väldigt bra pris, men priset sätts till stor del av vilken folie man vill ha.

Sen finns det ju även folie som skyddar mot stenskott till viss del, inte fel det heller.