Inlägg av anon15911

Inlägg som anon15911 har skrivit i forumet

1

Unreal Tournament III-patch allt närmare

Har spelat med Beta patcharna och kan säga att det blir bättre och bättre. Så ni som inte spelat beta-patcharna, ni har lite förbättringar att se fram emot.

Rysarpangaren Shadowgrounds Survivor plåtad

Jag ser ingen skillnad från förra spelet, vilket på sätt och vis är positivt då det var rätt så skoj att spela.

Om ni inte förstått det så kommer alla att få tillgång till samma "SDK" i slutändan. Dessa fyra moddar får helt enkelt förtur på det, inget annat.

Ta inte ordagrant på SDK, det är helt enkelt det kodpaket och tillbehör (Editor) man behöver för att kunna börja modda spelet fullt ut.

Ingen utvecklare släpper deras full sourcecode till någon förutom licenserare. De skapar en anpassad source endast för moddande, ingen behöver ha koden till själva renderingen o.s.v. för att kunna modda spelet i vilket fall som helst.

Skrivet av MammaMuu:

Du menar coop online då eller? Det vore ju ganska nice faktiskt.
Har spelet på gamecube i alla fall och det duger för mig.

Jajemen, det är ju XBOX Live Arcade trots allt och att inte tillämpa en onlinefunktion för ett coop-spel som detta vore ju ett idiotiskt drag.

Du missar nog att folk troligtvis kommer att köra detta online via Live. Kan inte minnas att man kunde det på GC/DC/Wii?

Om detta inte får fler japaner till 360-marknaden så kan ingenting göra det. Microsoft och utvecklarna har gjort ett väldigt smart drag måste jag påstå. Själv sålde jag min 360 p.g.a. andra prioriteringar så jag får inte sätta mig med detta underbara lir igen.

65% - bodde i Timrå kommun, nu i Nyköping.

1