Inlägg av BlackBurn

Inlägg som BlackBurn har skrivit i forumet

Varit skitsugen på att börja igen länge nu, kanske är dags

Mitt release ex pajade också för några månader sen, fick pröjsa 1000 spänn för att få en ny dammsugare. Vågar knappt änvända nya.

Håller Xboxarna på att knoppa av?

Japp detta hände mig på min Dag 1 konsol också, för några månader sen så fick jag RROD efter 1 år med ett fläktljud som 15 dammsugare.

Haha indeed, nån borde länka orginalet då blir det genast skitroligt

Sjukt nice spel, men jag ber er på Dice, snälla gör något åt kantutjämningen på ps3.
Ibland så är det så otydligt så man skulle kunna tro att man satt och lirade i 45hz. Jag vet att spelet inte är färdigt än, jag hoppas innerligt att detta bara är betastadie AA.

Ja e på, PSN : BlackBurn89

Skrivet av redmac:
Skrivet av bukkah:
Skrivet av MrStalker:

Cell börjar väl bli lite gammal, tycker ni inte det? Lär ju säkerligen få bättre resultat med en gäng nya Opterons eller Xeons, och då behöver man ju inte betala för Blu-ray o.s.v.

Inte riktigt.

Processortekniken i cell-processorerna vs. x86 processorerna (AMD & Intel) är byggda för att hantera slumpartade och ovissa beräkningar, något som inte uppskattas alls utav x86 chipsen, som gillar sekvensa och icke-slumpade beräkninar.

Det är av den anledningen cell-chips ter sig så bra för grafiska applikationer, ex. spel.....där slumpartade beräkningar väldigt gärna passar bra in, vilket de kära programerarna säkert tidigare hade väldigt svårt att gå ihop på x86 platformen.

Och en sak är helt säker, de har inte ens lyckats öppna upp en bråkdel av potentialen...har för mig att de inte ens använder flertalet utav de 8 kärnorna än.

Det som dock inte "makes sense" är varför Amerikanska försvaret går och köper snik-varianten av cell processorer, när de kan gå och köpa server varianten ?

Kanske de fick "mini budgeten"

intressant läsning! Får man fråga om du möjligtvis jobbat som spelutvecklare?

btw. core 8i är väl den senaste cell processorn från IBM? Den kostar ca 10 000 dollar styck om jag minns rätt och kan vara varför de väljer PS3 då de ändå får ut så mycket som de behöver?

Hehe Redmac varför får du det till just spelutvecklare? Ja CELL är bra häftig alltså, man skulle ha en sån prolle i datorn hehe

Hittade en lösning igår på invite problemet iaf, Hosten bjuder in personen, personen med inviten loggar ur psn och loggar in igen, och accepterar sedan inviten. Vips så kom han in

Atlas brukar köra på mitt gym ibland, Najaden.

Ser typ ingen skillnad från konsolversionerna, förrutom att bilarna glänser som diamanter.

Ser typ ingen skillnad från konsolversionerna, förrutom att bilarna glänser som diamanter.

MPH som sagt

Den där GT5 trailern måste vara en av de vackraste jag sett, fyfan beauty säger jag bara ! Perfekt bil att visa upp spelet med också.

G25 är utan tvekan den bästa ratten! Spelet är grymt bra det med, själv tyckte jag inte om delayen i styrningen. Men det åtgärdades med lite pill av deadzonen i styrningen.

Skrivet av KlosterKatten:
Skrivet av BlackBurn:

Visst GTR spelen är skitbra i all ära, Men att säga att det är värsta simulatorn är bara bullshit. Fan bilarna beter sig som 40 ton tunga betongsuggor. Och det verkar inte heller existera något vridmoment i en 550 hästars ferrari motor. Har alla 3 ovannämnda och inget spel är specielt bra på den fronten. Forza har verkligen lyckats få känslan, att det faktiskt finns en motor i bilen.

Kör med min G25 och har inga problem med att styra bilarna, man undrar ifall du har traction control osv. på, Rfactor och GTR är det mest realistiska spelen jag kommit på, tycker forza 2 känns arkadigt.

Kör också med min G25, men grejen är att bilarna i Simbins spel inte beter sig realistiskt. Ta ett exempel Bmw M3 e30 i Race07, en bil som är jävligt lätt dra upp ett ställ med i verkligheten, verkar väga 4 ton i spelet, och är inte alls "drift vänlig".

Angående GT spelen så ska de verkligen spelas med en redig ratt för att få den rätta känslan.
Jag håller verkligen med om att GT4 t.ex, var sådär med handkontroll, men blev ett helt nytt spel med en Logitech ratt med 900graders styrradie. T.o.m farsan kunde sätta sig och köra.

Visst GTR spelen är skitbra i all ära, Men att säga att det är värsta simulatorn är bara bullshit. Fan bilarna beter sig som 40 ton tunga betongsuggor. Och det verkar inte heller existera något vridmoment i en 550 hästars ferrari motor. Har alla 3 ovannämnda och inget spel är specielt bra på den fronten. Forza har verkligen lyckats få känslan, att det faktiskt finns en motor i bilen.

Fyfan vad nice!!! Hoppas de har fixat buggen som gör att spelet krashar till desktop, innan loggan visas.

Ja ljuden var ju inge vidare.. De hypar spelet som fan och säger att det är realistiska ljud, Sköt m4.an popcorn i filmen?

Det är riktigt jävla grymt!

Skrivet av hunden:
Skrivet av BlackBurn:

Jag ringde in för ett tag sen , då fick jag reda på att min garanti gått ut på ett fel som varit från början. Jag köpte min 360 första dan den kom, alltså bland de första måndagsexemplaren av skräpet, och nu kan jag inte få den reparerad utan att behöva betala 1000 kr. Vad fan gör man? Garantin borde ju åtminstonde vara 5 år på ett fel som varit från början, Fyfan alltså 5000 i soporna.

Alternativet är väl att köpa en arcade, den får du för under 2000 spänn och flytta din nuvarande hårddisk till den. Det fattar du väl själv att dom inte kan ha oändlig garanti?

Fan heller att jag köper en ny konsol för att skiten inte håller! Gynnna de på ännu mer pengar nej tack. Självklart ska den inte ha oändlig garanti , men detta jävla fel har varit sen dag ett , då får man väl förfan ha åtminstonde 5 års garanti på felet. De har ju själva gått ut med att alla är felkonstruerade så ser inte logiken i att jag ska behöva köpa en ny konsol för 2000 spänn för att kunna spela igen. Microsoft är bra på att pissa på folk helt klart , De har ju redan fått sina pengar.