Inlägg av Hempa

Inlägg som Hempa har skrivit i forumet

1

Då SW:G var min port in i MMO-världen så tycker jag det här är otroligt sorgligt.. Rest in peace, SW:G. The Old Republic växer dock dagligen, och det är en värdig efterträdare.

Jag brukar vara den som tar så mycket tid jag kan till att spela igenom spelen som jag sett fram emot, trots skicket de kommer i. Jag spelade så långt som till tredje banan på Stronghold 3 innan jag gav upp.

Finns så mycket kvar att göra på det där spelet - och de kan inte allvarligt mena att det är färdigt i det skicket som det släpptes. Vi får se om det kommer en patch eller fem först, då kanske det blir lite kvalitet av det. Konceptet är unikt, finns inget annat spel som Stronghold vad jag vet. Tråkigt att de skall förstöra det genom en dålig release.

Nej, om Steam hade en återbetalningsfunktion så hade jag använt mig av den...

Givet köp för mig, förhandsbokningen är redan lämnad och nu väntar jag bara på release.

Grafiken gör mycket för ett spel, men om spelkänslan är dålig så räddar ingen grafik spelet.

Självklart är man med och tävlar Shogun 2 är ett spel som knyter cirkeln i en suverän spelserie.

Spelade SOTS väldigt mycket när det var nytt, och det här har verkligen potential att bli bra. Får hoppas att det håller samma kvalitet och "modability" som ettan.

Releasedatum på Paradox Plaza (http://www.paradoxplaza.com/games/sword-of-the-stars-2) står som 2:a september, 2011. Varifrån kommer 25:e mars? Nån som kan bekräfta?

Blir så besviken när jag ser bilder på sånt här.. Serien är ju baserad på just det - omgångsbaserad strategi. Apocalypse var en OK blandning med det aktiva tidssystemet.

Jag är rädd att det här inte blir bra alls. Får hoppas de i alla fall behåller geoscape.

Det här gillar vi Självklart köp från min sida, men jag måste skaffa Rock Band-trummorna...

Den här ligger på min "att köpa" lista utan tvekan. 18 låtar än så länge, fler blir det!

Tips till er som sliter med gold-beggers: När de frågar om de kan få 5s, öppna trade till dem och lägg ~5000g i trade. Var noga med att inte klicka "trade", och sen går du afk och gör nåt vettigt en stund.

Nej, skämt å sido, tror inte det går att stoppa en sån sak som guldhandel, det är en lite för stor marknad just nu..

Skrivet av Kuci:

Fy f** vad jag börjar störa mig på företag, inte ett enda spel företag kan hålla tider.

Vet inte jag.. Föredrar faktiskt att företag gör en bra uppdatering och minimerar buggar. Om det nu är tekniska problem så är ju det faktiskt sånt som kan hända

Bara ett par timmar extra att vänta. *rullar tummar*

1