Inlägg av Rainbows Dash

Inlägg som Rainbows Dash har skrivit i forumet

1
Skrivet av Superior:

Funkar alldelles utmärkt på min burk! Ni som klagar sitter väll på gamla skitgrejer.. Köp lite nytt i datorn och kör spelet o var glada istället.

Det låter nog som det, pc spelare blir jävla gnälliga när deras burk måste uppgraderas då dom tror dom kan köra Ultra på gammalt GT9800.
Nej, att uppgradera är baksidan med PC spel, vill man inte det kan man köpa konsol där man vet (oftast) att spelen kommer att funka bra.

Men den här nyheten var skräp, spelet rullar bra på bra hårdvara och är otroligt roligt, ett spel i riktig toppklass rätt där uppe med Assassin's Creed II, bara skaffa bättre hårdvara och njut vänner

Skrivet av neohasse:

R.I.P Singleplayer-games.

Den här funktionen kommer ju verkligen locka utvecklare med singelplayer till steam/pc.
Jag kan se det framför mej:
"Kom till Steam och tjäna upp till 9 gånger mindre än ni kunde ha tjänat"

Jag förstår inte hur andra inte kan se det här problemet, det må vare ett OTROLIGT bra deal för spelarna men det är en OTROLIGT dåligt deal för utvecklarna.

Blir väl till att skaffa en PS4 istället

Fish verkar inte direkt vara en väldigt trevlig människa, MEN citatet där han uppmanar AnnoyedGamer att ta livet av sig var ett direkt citat (utan " " tecken) från den briljanta serien "Futurama" där karaktären "Bender" säger skämtet. (i Phils fall var det väl mer menat som en förolämpning, men ändå.)

Men Phil Fish glömmer det som så många (alla) på internet gör,
Dvs. Humor är mer ord, det levereringen av orden som gör skämtet.

Det tog en stund men rimmet lyckades ganska bra tror jag.

Gjorde ett rim on äventyraren Drake,men ville så gärna gör ett rim on "Spyro the dragon" men skulle nog inte räknas då bara dom (bästa) tre första spelen var Playstation exlusive

Kul tävling, jag gav det mitt allra bästa

Snygg handkontroll, kan jag få den snälla

1