Inlägg av swemaxx

Inlägg som swemaxx har skrivit i forumet

1

ska kolla efter lite insiration hos Vsauce3 Lüt.

ja det skulle bli bra, men finns det någon fet sida för typ "gaming affischer"?

Där sitter hålet om det är till någon hjälp. Det är inte överdrivet stort, men det är inte vackert att titta på. Så en headset krok är inte optimal.

har faktiskt tänkt på det tidigare, det är lite av en plan B om jag inte hittar nått kul att göra med det. För jag vill gärna göra mitt rum lite mer personligt än vad det är och därför tänkte jag på dekal eller liknande.

en bra idé, men hålet är nog lite för långt ner på väggen för det ska sitta bra :/

det är ungefär storleken av en femma, men att det sitter på en helt naken vägg gör att den verkligen sticker ut. visst kan man slipa å spackla å så, det är ju planen. men istället för att byta tapet på hela väggen så ville jag ta en genväg samt göra något kul med det.

Hål i väggen, hur ska man täcka det på ett kul och kreativt sätt?

Det är så att jag har råkat ut för ett borrhål i min vägg. Det var en kabeldragning som gick snett från andra sidan och mer än så vet jag inte. Jag ska spackla över hålet, men det blir ju inte snyggt på min för övrigt gröna vägg.
Så nu till frågan, finns det något kul och kreativt sätt att täcka över det? Gärna spelrelaterat. Kanske några väggdekaler? Jag har tittat på en BF3 dekal innan men är inte säker.
Alla idéer är välkomna!

1