Inlägg av anon18000

Inlägg som anon18000 har skrivit i forumet

1

gå as snabbt at lvl ja vet. men 1-2 veckor till 60 då spelar du mycket. en månad så gå det. min bp e 65 nu och jag få ca 0,16% per månster.

hm ok. när jag tänker efter så tro ja det va ett annat spel med nästan samma namn.. men jaja ska tästa rapelz nån gång då man ha tid. btuka ta sån lång tid att ladda ner det och pacha det så dra mig för det...

19?????????? min kompis ha haft det i ett år ovh är 16 nu... han ha inte spelat så mycket men.. 19 på en dag?

jo jag vet vad rapelz är för nått. corum e med ett spel från GPotato. men det e lite jobbigare för där måste man välja attcakerna genom olika klick. sen lvla man as sakta... man bli utråkad tillslut. flyff gå något snabbare och e roligare. har du testat det? det lika varandra en hel del men vattnet e snyggare jort på rappelz

nu e min bp lvl 63=) ska starta en rm med full int lite senare...

håller på att test Travian sez värka vara rett skojj. annat som omväxling:D

Gillar mmorpg spel finns inget bättre. just nu e flyff inne:D har en billposter lvl 63. finns det något riktigt härligt spel som rekomederas på topp som dessutom e gratis?

För er som inte vet vad det är för nått:
www.flyffworld.com

spelet spellas av en hel del svenska. tro det e typ flest svenska som spelar det för hur man än gör så hittar man dem hela tiden, irriterande iblan:)

man börja med an vargant i lvl 1 sen när man kommer till lvl 15 så får man sitt första jobb. mage, assist, merc och acro. lvl 20 kan man köpa en bräda för att ta sig fram snabbt i luften (Fly For Fun)

sen när man kommer till lv 60 som tar lång tid och kräver ork:| så få man sitt andra jobb, altså så finns det 8st olika jobb att välja mellan. högsa lvl är 120 som jag vet så har en person i spelet uppnått den lvl? börja du spela så spela på lawolf som e den största serven och lättast att lära sig. det laggar inte mycket såvida serven inte e full och du e i darken som är den plats där fläst spelare befinner sig... tästa det och adda SpacePoster så kan jag hjälpa dig.

andra bra spel från GPotato är rapelz och corum. jag ha inte testat dem men dem ska vara ok såvitt ja vet...8)

En inaktiv tråd?

Jag har en BillPoster lvl 62 om nån undra.

Jag e på lawolf med använda namenet SpacePoster. adda meig om ni ser det här xD

1