Inlägg av Sippe-san

Inlägg som Sippe-san har skrivit i forumet

1

@Nosnos: Jag känner att jag bara måste instämma med ditt inlägg och själv inflika att fortfarande idag tycker jag att Heavenly Sword är ett av de bästa spelen som kom ut på PS3:an. Helt otroligt att det inte rönte större framgångar.

Blir storsugen av denna recension att införskaffa mig en PS4 pro.

Får hålla med om Alien vs Predator (det första). Spelade bara demot men att köra som marine är inte bra för hjärtat!

Hade över kompisar som fick testa bara för att skrämma skiten ur dem.

Håller med mh76 tidigare i tråden Alien varelsen eller "Xenomorphen" måste nog vara det mest otäcka monster som drömts upp av någon genom tiderna!!!

Älskar för övrigt filmerna (mest 2:an och 1:an).

Hedersomnämnande får vara första Resident Evil. Skrämde upp mig rätt rejält det med...

Jag är ganska övertygad att VR kommer bli nästa stora grej, men inte nödvändigtvis bara för spelandets skull. Visst nu är spelindustrin det medie som driver utvecklingen mest men tänk vilka typer av applikationer som VR skulle kunna (och med all sannolikhet kommer) användas till inom medicin, konstruktion, arbete på farliga platser (typ under vatten eller i rymden), design och utbildning. Om jag har rätt tror jag VR eller kanske framförallt augmented reality kommer finnas och användas till det mesta i en relativt snar framtid. Om det kommer räcka med 2 år återstår dock att se.

Men ställ er själva den här frågan, vad är nästa steg i utvecklingen om inte VR? Fler pixlar? Högre upplösning? Detaljer som dessa håller ju på att nå en nivå där vi har väldigt svårt att uppfatta förbättringar IMO i alla fall.

Alien vs Predator när man spelar som Marine och den där jädrans motion scannern går av för minsta lilla i mörka korridorer...

Tycker inslaget var bra gjort och intressant speciellt med tanke på hur lång förberedelse ni hade!

Känslan jag får av detta program är lite som ni hade med "Fragzone" även om det säkert var mer bakgrundsjobb i den serien så kändes den väldigt spontan, fräsch och kanske framförallt ärlig precis som denna video känns.

Jag gillar att det blir bara ett par snubbar som står och snackar om något de genuint är intresserade av.

Åt det lite mer tekniska hållet så kände jag rent spontant att nu när ni har en greenscreen kanske ni kunde ha en speltrailer rullande i bakgrunden åtminstone en kort stund när ni pratar om det aktuella spelet. Det skulle ge en snabb inblick i vad för spel det är ni pratar om utifall någon inte vet vad det är eller inte har testat det innan.

Och sist men inte minst bjud gärna in Christer och Victor att snacka lite det funkade ju så bra sist!

PS: Jag hade varit jäkligt intresserad att höra från Victor nu litegrann om hur det är att utveckla ett eget spel.

Oavsett bra start keep it up guys!

Mer webisodes av Fragzone!!! Bästa som varit på FZ på länge.

Calle, Victor och Christer är ju roligare och skönare snubbar än 90% av de som är på TV nuförtiden dessutom.

Jag har aldrig spelat MGS eller vet speciellt mycket om herr Kojima men har för mig att han är känd för bisarra PR stunts.

Med tanke på att detta verkar ganska "in-house" kan det inte helt enkelt vara ett jätteskumt sätt att hypea spelsläppet? Verkar ju som om det blir mer och mer extrema åtgärder och valsar kring detta så att allt verkar lite uppgjort på nåt sätt.

Just saying

Herregud vad gammal jag känner mig nu... Folk snackar om att köra med 75-90 i FOV, på min tid var det minst 110 i FOV man var tvungen att köra i Quake för att ha en chans att hänga med på vad som hände i spelet. =P

@BeeJac
Du gjorde min kväll!
Jag uppmanar er som spelat FFVII att bara sätt sig tillbaka, blunda och lyssna på musiken! Jag kan fortfarande se Cosmo canyon framför mig med red XII och bugenhagen flytandes runt som någonslags heliumfylld Yoda.

Underbara minnen...

1