Inlägg av YangUnchained

Inlägg som YangUnchained har skrivit i forumet

Dom kan väl för i helvete FRÅGA innan dom gör en fotorealistisk kopia på min lägenhet tycker man !!

Ska bara "låna nycklarna" och ställa om El-mätaren sa dom.. Visst visst vi säger så...

Nej får väl trösta mig med att ta en tur i min Tesla Model S ist

Förlåt men som Sezth skrev.

Lite för mycket Svensson Svensson gnäll här inne tycker jag.
Svenskar är jävligt bra på att gnälla bara för att dom kan har jag märkt.

Är det inte det ena så är det d andra och är det inte det andra så är det garanterat det 5e för vi Svenskar älskar att reta upp oss på skitsaker som andra bara rycker på axlarna åt och säger jaha?

Kan hålla med om att första gången jag klickade på denna nyhet så va det lite jobbigt men att sitta och skriva o gråta i 10 inlägg om samma sak? Nu får ni fan ta o ge er.

Ja jag förstår att i "Teh all mighty rule book om webbdesign" så får inte en webbsida spela upp ljud automatiskt utan personens tillåtande elr what ever, Men är det verkligen så jävla svårt att skrolla upp o sänka ljudet som tar 1 sekund om ni inte är handikappade och bara kan skrolla med 1mm var 5e sekund.

Sluta gnäll för i helvete !!!

Skrivet av Emret:

Ser sjukt najs ut. Har dock inte tålamod med RTS-längre... minns att jag tyckte Homeworld var skitsvårt näst jag spelade originalet och på den tiden var jag hard core gamer. Nu hade jag aldrig pallat med det.

You sure about that ;)?

Allt detta är IMO.

Förlåt men kan inte göra annat än skratta lite här för mig själv när jag ser hur lyriska dessa ppl är över något PC spelare varit med om sen release men är glad för deras skull helt klart : ) !!

Det är ju bara otroligt synd att PC versionen fått lida något otroligt för att PS4 versionen som ändå kommer bli bortglömd så fort det kommer andra bra spel skulle få va me o leka då konsol ppl absolut måste ha exakt samma saker som PC spelare.

Synd bara att devsen på SoE studion lämnar ett sjunkande skepp som råttor flyr från vattnet nu. Kanske dom också insätt det 90% av PC communityn redan gjort samt deras absolut trognaste Ps1 fans som absolut inte förstår vart SoE vill ta spelet och ska jag vara ärlig så tror jag inte dom få som fortfarande jobbar på PS2 vet heller.

Men så är det när man skiter totalt i communityn, Bryr sig inte om varnings flaggorna som kommer upp, vägrar läsa threads med buggar och viktig information från spelare och totalt skiter i att uppdatera road mappen även fast forumet ber på sina knän över att dom skall göra det oftare.

Nej detta spel kunde blivit bra, VET att ps2 aldrig va menat att bli ett PS1 i ny kostym.
Men för i helvete, är det verkligen en anledning att totalt skita i sin absolut trognaste skara spelare? eller att hellre bryr sig om att baserna är minutiöst perfekta då 12 åringar klagar på att dom inte får sin "Frag" 5 sek efter dom spawnat elr att dom blir dödade en sekund efter att dom gått ut från basen. Nej, viktigare är det att klaga på att lådor står på fel platser elr att väggar är för stora än META GAME som innebär...
------------------------------------
*Battle islands som vi skulle fått under 2014.....SOE?!
Battle Islands elr BI,s som d också hette skulle komma i slutet av 2014. Dom skulle va till för att skapa ett svårare sätt att ta tillbaka en "låst" karta elr att ta sig över till en annan. Vad har vi fått?
INGET... i wonder why...SOE !! (PS4 *host*)

--------------------------------------------
* Men det ABSOLUT tragiskaste med hela Planetside 2 som ingen "ny" spelare i planetside kommer förstå och som irriterar mig otroligt att folk fortf käftar emot över är HUR dom nu använt sig av "låsa" kartor. LÅSA kartor stod en gång i tiden för att du tog över hela kartan bokstavligen.

Som ett exempel. Du pushar TR hela vägen tillbaka till deras "main" TP medans du gör lika dant med Vanu. Sen va det bara att hålla hårt mot hårt för (några minuter har jag för mig).
Klarade du det så innebar det att du "Låste" kartan och skickade på det viset Både Vanu och TR bort från lets say Esamir . Där efter så kunde du hoppa igenom TR,s gamla TP och på d viset följa efter dom in på nästa karta och jaga dom där. Problemet va oftast att medans du hade blod i munnen efter TR så pushade VANU från en annan karta (Hossin tex) in i Esamir från ett annat håll eftersom dom gjort exakt samma sak på NC på den kartan.

Vad har vi istället i planetside 2? Tack vare att devsen är så jävla **** !!! så beslöt dom att "nej sancs" behövs inte !! och på det viset så förstörde dom (säkert ovetandes) hela Continental Lattice systemet och allt som gör Planetside till ett sånt bra taktiskt och framförallt DJUPT fps spel (ialf PS1) och ÄNDÅ så beslutar dom sig för att.

Hey!!! jag har bästa idèn någonsin !!! Vi slänger in så du kan låsa kartorna ändå !! Det blir kul !!
Så nu har du alltså 3 team death match kartor som kan låsas genom att du tar över 90% av kartan elr va det nu är för skit. Men ist för att leva med osäkerheten att, Pushar vi TR nu, Är vi säkra på att Vanu inte kommer i ryggen? Så har dom istället gjort så att kartan indeed "låser sig" och ALLA på den kartan (vad du än gör för stunden), dvs om du har en kill spree på 30 kills blir förflyttade DIRR till andra kartan... vad hände med taktiken där?

---------------------------------------------
*Contintent Latice (meta game) Inget nytt överhuvud taget om det då devs hellre bryr sig om att lådor ska flyttas 1mm till höger ist för vänster och att bygga om och bygga upp baser 5 ggr om är viktigare.
---------------------------------------------
* Vihecle TP (Kan inte komma innan continental lattice /sancs).
För dom som är nya i Planetside så innebär det att du kan köra upp ett fordon (tex en sundy)
på plattan i mitten och bli tp,ad tillsammans med hela din squad som sitter i till nästa område.
Så vad hände? Well dom tog bort den och alla undrade vad som hände.
3 månader senare så skriver ÄNTLIGEN devsen en thread i forumet: Tillsvidare borttagen.
Det är bra SOE - BARA 3 månader försent va det !!!...

Ist får vi nytt fordon som har sönder spelet om inte ännu mera (valkyre)

Vi får (snart) wielded weapons.Dvs snart kan folk alltså springa runt med ett tvåhandssvärd och rosa kaninöron på ryggen o "kniva" folk.. Wow.. just wow..

Vi har ett mission system som är mera en ursäkt till ett "fun" meta game som egentligen inte är annat än ett slött försök från devsen att hålla kvar dom få Ps1 veteranerna i spelet och få en någorlunda battle flow (som dom inte haft sen release) på kartorna.

Nej ush på detta.. kunde blivit bra blev skräp

Ursäkta min dåliga stavning kanske - svenska grammatiken är inte på topp just nu ^^

Skrivet av Snabeltorsk:

nån lista på förrändringar ?
Homeworld 2 Remastered Edition ser mer eller mindre identiskt ut med homeworld 2 så skulle vara roligt o veta vad som gjorts.

"Crafted with the assistance and guidance of the original creators as well as the help of a passionate fan community, Homeworld Remastered Collection introduces Relic's acclaimed space strategy games Homeworld and Homeworld 2 to modern players and operating systems using modern advances in graphics rendering technology. Homeworld Remastered Collection includes updated high-res textures and models, new graphical effects, and support for HD, UHD, and 4K resolutions. Homeworld’s original audio and video artists have also recreated cinematic scenes in beautiful high fidelity. Homeworld Remastered Collection uses Homeworld and Homeworld 2’s original source audio to create a stunning new mix of effects and music. On top of that, multiplayer for both games has been combined into one centralized mode that will allow you to interact with other players like never before. This collection also includes archival versions of Homeworld Classic and Homeworld 2 Classic, preserving the purest form of the original releases with compatibility for modern operating systems."

Skrivet av Xepheros:

Vad i helvete?

Köra ett varv runt Nürburgring med min Audi R8 och Oculus Rift kommer bli helt galet.
Kan knappt vänta till release alltså. Sitter hela tiden och tänker på om jag skall köpa in ett dk2.
Skjuter dom upp det till 2016 så blir det nog ett dk2 köp som julklapp till sig själv x)

Skrivet av Rwaat:
Skrivet av YangUnchained:

J
Vill minnas att jag en gång satt i en jeep, perfekt positionerad så jag kunde se ut över en flagga och ge ont anande soldater en välkomnande hälsning med 50cal ammo i ansiktet.

Efter någon minut så kommer en kille upp till min jeep, Först står han och tittar på den men beslutar sig strax för att hoppa in och köra (med mig skrikandes i tornet: STANNA FÖR FAN) rakt ner i basen och kör på en land mina och vi båda flyger i luften.

Varför händer detta? Har ingen aning men tror det är för att folk inte förstår ordet "teamwork" utan mera är one man rambo elr så kommer dom direkt från COD där teamwork inte finns överhuvudtaget om du inte spelar i ligor elr claner. (No rant)

Fast på vilket sätt är det teamwork utav dig att ta en utav dit lags trupptransporter helt för dig själv? Nu måste ju dina lagkamrater springa till fots, bara för att du vill sitta för dig själv i ett kanontorn.

Touche m8 Touche : )

När kommer Half Life 3 ? Vill uppgradera mitt internet så det inte går sönder när nyheten kommer ^^

....

Tänkte bara kolla om det finns någon möjlighet att fixa så att det finns möjlighet att klicka på bilderna så dom kommer upp i en större version? Elr har jag missat något? : )

Vet att det givetvis går att ctrl+ scrolla men tänkte att andra sidor brukar ha så att när man klickar på en bild så brukar den komma upp i full screen size (Gamersyde tex). Men kanske bara är jag som missat något här på fz?

Skrivet av VHN:
Skrivet av YangUnchained:
Skrivet av VHN:
Skrivet av YangUnchained:

Har testat detta och nej... bara nej..såååå mycket nej

Hur och vart testade du det?

Early access on Steam förut när dom hade det : )

Konstigt med tanke på att dom aldrig har gett nån offentlig tillgång till spelet för ens nu på torsdag den 15:de. Steam sidan av spelet lades upp igår också.

Hmm undrar vilket spel jag testade isf då, såg lika dant ut ialf.....

En "heads up till dig" Offentlig tillgång betyder inte att d absolut inte finns någon möjlighet att spela spelet ändå. Du måste bara hålla ögonen öppna.

Jag menar, hur kom jag annars in i Planetside 2 innan det va "early" Beta elr ens Alpha?.
Jag spelade nämligen PS2 redan när det va i "early" alpha förstår du.

Kanske har något med saken att göra att jag va en "early alpha" tester av Ps2 och har följt och pratat med spelutvecklarna en hel del via twitter (Smedly framförallt) som också jobbat med Planetside 2.

Skrivet av VHN:
Skrivet av YangUnchained:

Har testat detta och nej... bara nej..såååå mycket nej

Hur och vart testade du det?

Det du ; )

Har testat detta och nej... bara nej..såååå mycket nej

...

RUNE !!!! Vilket underbart spel det va alltså : D

Kommer ihåg när jag satt och spelade Arena mode med tiden nersaktad(?) med 50% elr va det va
Har nog aldrig haft så kul i ett online (arena) fighting spel som detta

Snälla kan du inte köra det och spela in om du hittar någon som kör arena med 50x slowdown

Detta kommer bli så jävla kul !!!
Sen med oculus rift på det x)

hahaha kan dom seriöst inte komma på något bättre nu?

VI FÖRSTÅR att Hitler va sjuk i huvudet men hur många Hitler skall vi döda genom åren?
Vad är vi uppe i nu? 30+ st? Kan man inte bara låta han få vila ifred nu?! (Hur fel det än låter)
Jag menar, vi har fattat att han är EVIL och att har många chansen att döda han så gör man det gärna igen,
Men efter 10000+ Youtube videos när Hitler får bollarna avskjutna elr hjärnan utblåst så börjar man tröttna elr?

Kan tänka mig om 25+ år när CoD 12 kommer och den tidens barn spelar och det kommer en add on med:
KILL HITLER !!!! Skulle det inte förvåna mig om ungarna reagerar: VEM FAN ÄR HITLER elr VA FAN gör han i mitt spel!?!?! medans farsan snor kontrollen och blåser ut hjärnan på han för 1000x gången.

Spelade motvilligt Day Z ca 1 månad efter det blev Standalone då en vän ville testa men avslutade snabbt på grund av att jag blev så besviken på allt

1* Det va mera zombies i Arma 2 modden och d skapade på så vis ett mera "osäkert"
spel där du va tvungen att akta dig för både zombies o andra spelare. Allra minst under natten.
Vill minnas i Arma 2 när man kröp runt på ett fält mitt i natten med night googles och såg folk springa som galningar jagad av zombi horde o man själv låg där helt stilla.

2* Att dom fortfarande inte tagit hand om d fåtal zombies som finns eftersom dom fortf ska glitcha sig genom väggar och dörrar. En sak vore om dom skulle slå ner dörren/fönstret o bryta sig in men när dom glitchar genom golvet och helt plötsligt står i rummet bredvid dig o slår ihjäl dig så är det bara *Suck*

3. Som jag sa ovanför, mera zombies (även fast dom glitchade) va mera intressant än dom nu mer elr mindre toma kartorna där bara riktiga spelare springer runt med den bästa utrustningen. Kul? inte så speciellt.

4. Som också sagt tidigare. Jag kan spela spel där grafiken inte är den bästa men i DayZ så går det tyvärr inte då det förstör känslan när man springer över en åker och har 10fps bara för att solen råkade slänga lite sunrays mellan två grantoppar, o jag sitter på ett 780ti haha

Nej - Släpper dom ett nytt "zombie survival spel" så hoppas jag på bättre grafik som håller måttet med dagens spel och ZOMBIES !!

Skrivet av Hondo:

Jag orkar inte lyssna på hela soundtracket men en av låtarna från antingen BG eller BG2 liknar en av låtarna i Silver, som heter streets of rain, dvs den här:

https://www.youtube.com/embed/y0sONxLhZLo

Är tacksam om någon vet vilken låt jag menar.

SILVER !!! Minns det rpg liret från när man va kid.
Crashade alltid dock för mig i spelet när man skulle upp i någon trappa vill jag minnas så slutade o spela d tyvärr.

Ang Evolve:

Spelade också Alphan o Betan när den va igång men fastnade aldrig.
Alldeles för små banor för att ha riktigt kul på som monster, Hunters va OP så det skrek om det innan monstret va lvl 3 då det blev att monstret va OP 90% av gångerna, Tror detta spel kommer funka ett tag men som sen slutar med att folk blir uttråkade snabbt och lägger ner.

Nej tillbaka till Left 4 Dead 1+2 med Oculus Rift och hålla tummarna på att man någon gång i framtiden får se ett riktigt Left 4 dead 3 ist.

Bilden är från en leaked pic från Source Engine 2 och Mansion från Left 4 Dead 2